5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONUDE SE REĐAJU: Pored Grujića Zvezda ima ponude za još tri igrača, prodati ih ili ne?

Objavljeno: 19.12.15 u 22:04

Čak 25 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce Crvenoj zvezdi gotovo da garantuju titulu prvaka Srbije bez obzira što je do kraja Superlige Srbije ostalo još 15 kola i što će se nakon 30. runde bodovi prepoloviti.

Međutim titula prvaka Srbije nije jedini cilj već je primarno da ekipa izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona zbog čega bi tim morao da bude pojačan, a ne oslabljen tokom zimskog prelaznog roka.

Sportski direktor kluba sa Marakane Blažo Raosavljević u izjavi za Večernje novosti potvrdio je da uz Marka Grujića, koji je velika želja Liverpula, postoje ponude za još nekoliko igrača.

– Zovu nas stalno, nude za naše uslove solidan novac za Vijeiru, Kataija, Ibanjeza, ali nikog nećemo prodati za male pare, jer bismo urušili osnove tima. Pa, Katai je najbolji igrač Superlige i neophodan nam je u timu ako želimo da probamo da uđemo u Ligu šampiona, rekao je Raosavljević.

Najveća želja trenera Miodraga Božovića, prvotimac Mordovije Demijen le Talek, u izjavi za medije nagovesio je da nema nameru da dođe u Srbiju. Međutim, Raosavljević tvrdi da su pregovori u toku.

– To je njegova izjava u medijima. Mi smo sa njim i Mordovijom razgovarali, precizirali neke detalje, ali dok se ugovor ne potpiše ništa nije sigurno. Da bismo išta radili u tom smeru, kao i u plaćanju Mičela Donalda moramo da uradimo onaj teži deo – da obezbedimo novac. Ukoliko Le Talek promeni smer, imamo još opcija koje smo razmatrali. Moramo da ojačamo defanzivni blok i uglavnom bismo završili posao. Tražimo štopera, ali ako ne nađemo pravog, kupićemo ga do leta, kada ćemo dodatno pojačati tim za Evropu.

Jeste li videli kome je sve Hugo Vijeira poklonio dresove Crvene zvezde?

0
0

5 Komentara

  1. Mogla bi zvezda da se umesa da dovede Babatunde Michela iz Dnjepra slobodan je igrac,a perspektivan igrao je za Nigeriju na svetskom prvenstvu. Jedini je problem sto je tad povredio ruku:)

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne zanosite se. Prava snaga Zvezde se videla protiv Borca u kupu… Razlika u prvenstvu je posledica orkana koji duva u leđa Zvezdi i SNS kadrova u Partizanu koji su spustili sidro… To je prava istina. U Evropi Zvezda nema šta da traži sa ovom ekipom.

    0
    0
    Odgovori
  3. A ti penzioner popij neki mega lek bice ti lakse i jos se slojevito obuci jel je mnogo hladno hladnoca ti udarila pa ne znas sta pises. A da tole nema uticaja ni surdulicu jfkp ne moze da dobije

    0
    0
    Odgovori
  4. koja LAKRDIJA od PREZADUZENOG – TRULOG kluba i ljudi u i oko njega … toplo – hladno … stalno saopstavaju , maagla i prasina oko stadiona “ rajko mitica “ se nastavlja a sve u cilju : da se obezbedi pokrice i opravdanje stavljenja BANKOMATA u pogon … za OTPLATU DUGOVA !!! medije su puni izavama , saopstenjima u NAMESTENOM SAMPIONATU SA KLUBOVIMA PRIJATELJIMA … u stilu : rekordi, rezultati, koja iga, koji igraci … evropski fudbalski velikani ogroman novac nude … i sa njima se uporedjuju … idu toliko daleko da kazu : da su i od njih bolji … dok ih taj svet-evropa na tabeli fudbalskih klubova stavlja toliko daleko od tih klubova ( pa i partizana koji je na 106 mestu ) na 200 i kojem mestu …sve to treba po svaku cenu sacuvati za ligu sampiona (do sezone kupanja … a onda se zna sta ce biti … ), PROSE, MOLE, PRETE, UCENJUJU … da bi vec u sledecoj izjavi-saopstenju najavili nova pojacanja … uredne isplate … i nikako da narodu-nacoji Srbije objasne kako ce se jednog tamo dalekog dana … kad zaigraju u toj evropi poceti nesto i da zaradjuju … a dotle se DUGOVI, DUGOVI … DRUGOVI NE SPOMINJU … I KOLIKO CE JOS OVAJ NAROD-NACIJU DA PONIZAVAJU i PLJACKAJU … SRAMOTA, SRAMOTA , … ALI … dobro to u ovom vremenu i prostoru GLAVNI ODBOR STRANKE … sve ovo podrzava i odobrava … pa ih proglasise ponosom grada beograda ?! i to da razumem jer svi za taj i takav klub navijaju, neka im bude … to ce neko da prepozna i nagradi …

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si pravi predstavnik svog voljenog kluba…..mizeran,jadan,zavidan i istrustrian…Namesteno je kad vas Zvezda ojebe sa 26 razlike na pola prvenstva ali nije namesteno kad se otme 12 bodova Pazaru,Cuki,Vozdovcu,Borcu,radu i svi o tome pricaju a niko nista ne sme da kaze…pogledaj sezone 2009…10…11…12..pa se vrati da nesto kazes opet.Ali gledaj da bude pametno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter