1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Pokazali smo karakter

Objavljeno: 19.12.15 u 21:53

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević posle pobede njegovog tima protiv Partizana u meču 15. kola ABA JTD lige istakao je da su njegovi igrači pokazali karakter pošto su uspeli da se vrate i pobede iako su imali manjak od 18 poena.

– Danas smo prikazali dva lica. U prvom poluvremenu ništa nismo igrali, dozvoliii smo 10 ofanzivnih skokova i igrali previše mekano. Nismo bili agresivni u odbrani koja je naš zaštitni znak ove sezone i bili smo impresionirani atmosferom u Pioniru. Većina igrača je prethodnih sezona igrala u mlađim selekcijama i nije imala priliku da igra u ovakvoj atmosferi.

U drugom poluvremenu smo odigrali kako treba a na sve to smo i nadoknadili veliki deficit u skokovima koji smo imali u prvom poluvremenu. Imali smo i 12 ukradenih lopti što je takođe odlično. Ovo je jako bitna pobeda za nas, pokazali smo karakter kao i do sada tokom sezone, kada smo se više puta vraćali iz minus 20. Moji momci su odigrali hrabro i ja im čestitam na tome. Hvala navijačima koji su me toplo dočekali kao i svaki put kada gostujem u Pioniru.

Na konstataciju novinara da je Aleksandar Aranitović odigrao verovatno najbolji meč ove sezone, Milojević je rekao:

– Istina je da je Aranitović odigrao najbolju utakmicu do sada, verovatno da bi posle mogao brata (Petra Aranitovića) da zeza kod kuće.

0
0

1 Komentara

  1. Napisao sam pre neki dan, da je Miloje vojnik Partizana bez obzira-na sve, osecao sam (da cemo izgubiti ovu tekmu), tj. ZNAM da je ON bolji trener od Pere Bozica, samo je zbog postovanja prema DV i „NESRECNIM OKOLNOSTIMA I PRITISCIMA ORGANA“ Pera trener Svetinje umesto Miloja. VELIKI je problem kada Pera ode ko ce na njegovo mesto, posto iole svaki dobar trener, STO ZBOG OGROMNOG PRITISKA NA SVETINJU, STO ZBOG NEDOSTATKA NOVCA, KOJI NIJE PRESUDAN KOLIKO „PRLJAVE IGRE“ U I OKO KK PARTIZAN ! NIJEDAN POSTEN I CESTIT TRENER NECE U OVOM TRENUTKU UZARENO“ MESTO TRENERA SVETINJE, TAKO DA Peru RAZUMEM I ZNAM KOLIKO MU JE TESKO DA NAPUSTI VOLJENI KLUB, KADA ODLICNO ZNA DA NEMA KO DA GA „NASLEDI“, A Duletu SOTONE I JUDE NECE DOZVOLITI POVRATAK NI PO KOJU CENU !!! MISKO POPOVIC FRATELO JEDINO MOGUCE RESENJE ZA SD PARTIZAN, NEZAVISTAN OD ORGANA i ZA JAK I NAJJACI PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter