13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANI ODLUKE: Na stolu milionska ponuda za Šaponjića, a taj novac u planu za bombu prelaznog roka?!

Objavljeno: 19.12.15 u 10:18

Iako je jesenja polusezona završena pre samo tri dana, u Humskoj nema odmora, već se spremaju veliki planovi.

Jedna od najgorih polusezona, možda čak i u istoriji, nalazi se iza Partizana. Zaostatak od 26 bodova gotovo da je nezabeležen, a debakl u Ligi Evrope od Augzburga samo je sipao ‘so na ranu’ svih navijača Partizana.

Većina njih je složna da ovaj tim ima dosta nedostataka i da su pojačanja preko potrebna, a iako u klubu trenutno vlada ‘bezvlašće’, jer je u toku smena rukovodstva i očekuje se izbor novog predsednika, nesmetano se pregovara o transferima u zimskom prelaznom roku.

Kako o dolascima (Bojan Šaranov, Marko Jovanović i najverovatnije Filip Knežević), tako i o odlascima. Prema pisanju ‘Žurnala’, na adresu Partizana stigla je ponuda vredna milion i po evra navodno od strane Benfike za mladog napadača Ivana Šaponjića.

Osamnaestogodišnji fudbaler je pažnju na sebe skrenuo prošle godine kada je postao najmlađi debitant u istoriji crno-belih, a kada je odlučio par utakmica na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina i osvajanja titule šampiona sveta, očekivalo se da će dobiti veću minutažu u Partizanu.

To ipak nije bio slučaj, mesto su mu u većini slučajeva zauzimali Valeri Božinov i Abubakar Oumaru, pa je njegov odlazak iz Humske možda i realna opcija. Iako bi se opet moglo očekivati da će dobijati više prilika sada kada je prvenstvo Srbije gotovo rešeno.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, kako prenosi ‘Žurnal’, ono što je u planu čelnika Partizana jeste da se novac od prodaje Šaponjića iskoristi za novu ponudu Vojvodini za kapitena Mirka Ivanića.

Prvak Srbije je i u završnim satima letnjeg prelaznog roka pokušao da dovede Ivanića, čak i nudio dva miliona evra po nekim navodima, ali tada nisu uspeli.

Pitanje je da li bi i ovog puta, s obzirom da je posle toga fudbaler potpisao novi trogodišnji ugovor sa Vojvodinom. Spominje se početna ponuda od milion evra, ali vrlo je verovatno da bi krajnja cifra bila mnogo veća.

0
0

13 Komentara

  1. “To ipak nije bio slučaj, mesto su mu u većini slučajeva zauzimali Valeri Božinov i Abubakar Oumaru, pa je njegov odlazak iz Humske možda i realna opcija.“

    Realna opcija? Pa on ima tek 18 godina, čoveče! On će još 5-6 godina da se razvija minimum! Nema Šaponja 29 pa da mu je frka i da je željan igara, on još ima pravo i za omladince da igra koliko je klinac! Dobiće on svoju priliku sigurno, kurac moj milion i po za njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. ma za koga bre milion ipo evrona pa u partizan samo zivkovic i ovaj abubakar vrede vise od milion ovo sve ispod 500 000.NE LUPAJTE TE CIFRE VISE POMISLI CE NEKO DA JE ISTINA .AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    0
    0
    Odgovori
  3. NIsta nama dobro ne sprema ova uprava u prelaznom roku.Prodace sve sto valja,dovesce poluamatere i igrace koji nemaju gde i koje niko nece.Stavljam glavu na panj da cemo biti 50% slabiji nego jesenas.
    Sad ce opet da nas pale sa pricama kako spremaju transfer bombe od kojih ce na kraju ostati samo prskalice.
    Ne znam sto ponovo pokrecu pricu u vezi Ivanica,kad se vrlo dobro zna da nece doci u Partizan.Zar oni misle da smo mi navijaci toliko glupi da cemo nasesti na njihovu providnu pricu dva puta.

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobari ne padajte na provokacije uvih iz sengrupa krcunove fekalije treba da znate da se parizan nikad nije takmicio protiv kluba cz. Vec drzave koja preko udbe ozne ima klub cz. Tako da mi je milo kad drzavu bacim na kloena a pogotovu sada kad ni vucic vesic mali antic vulin …ne prezaju i ubacuju drzavni novac za spas propalog kluba oni nemaju ni obraz jad ih evropa izbaci iz takmicenja e prvak sveta susoendovan iz uefa takmicenja blam sramota ali njih nista e zato su im dali nadimak cigani.

    0
    0
    Odgovori
  5. Guduric posle 10 dobrih utakmica u domacem prvenstvu vredi 7 miliona? A Saponjic koji je bio bitan faktor u osvajanju titule na svetskom prvenstvu za mlade vredi 200 000. Bravo! I vi sebe smatrate objektivnim?

    0
    0
    Odgovori
  6. Nemoj tako za TATU druze nije lepo…Kakav god da je tvoj je i treba da ga cenis..i slusaj oca sta ti prica jer da nije njega ne bi ni tebe bilo..pozz za TATU.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovo je laz. Ko ce da da milion ipo za igraca koji nije standardan u ocajnoj ekipi partizana? Daj boze da dobiju i 200.000 evra sve ostalo je dizanje cene igracu i medijske spekulacije!

    0
    0
    Odgovori
  8. Ma kakvi ovo je za njih vrh sezona. Daleko su dogurali u evropi, svaka im cast, to je njihovo opravdanje. Hahahhahahahhahaha

    0
    0
    Odgovori
  9. GLUPOSTI se pisu, nismo mi raspala i niskobudzetna prostitutka kao ovi sa MRAKane da providno licitiramo preko placene oglasne table za maloumnike tj. narikace u crvenom..

    0
    0
    Odgovori
    • Sabane, koliko si samo smesan! Niko i ne zeli da dodje u Zagrebacki klub preseljen u Beograd! Lomic, Devic, Ivanov, Ivanic….nasisashe vas letos kao najgore indijance! Ovo malo govedo ne mozete ni na kilo da prodate! Zato, gutaaaaj na -26!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter