0
Ostali sportovi
Foto: MOS

UDOVIČIĆ OBIŠAO KARATAŠ: Jedinstven centar u jugoistočnoj Evropi

Objavljeno: 18.12.15 u 15:54

Minisatr omaldine i sporta Vanja Udovičić obišao je sportski centar Karataš u Kladovu.


-Radovi prve faze završeni su u rekordnom roku, što dokazuje da ono što obećamo to i ispunimo. Objekti za smeštaj, teretana ali i tereni i staze rađeni su po svetskim standardima i po završetku radova Karataš će biti jedinstveni centar ovog tipa u jugoistočnoj Evropi – rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prilikom obilaska omladinsko-sportskog centra Karataš u kom je završena prva faza rekonstrukcije.

On je istakao da Karataš poseduje ogroman potencijal, pre svega zbog svoje lokacije, i da će umnogome uticati na razvoj sportskog turizma, a time i direktno na lokalnu ekonomiju, regionalni razvoj i najvažnije, na budućnost mladih iz ovih krajeva.

Foto: MOS
Foto: MOS

-Ravnomerno ćemo ulagati u celu Srbiju i infrastrukturu, jer želimo da motivišemo kako mlade tako i sportiste da ostanu u Srbiji i da im stvorimo uslove da u našoj zemlji razvijaju svoj talenat. Ovo je najveća investicija u Kladovu ove godine –  istakao je Udovičić.

Druga faza radova planirana je za 2016. godinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter