0
Fudbal

SPONZORSTVO: Kompanija ‘Turkiš eirlajns“ partner prvenstva Evrope

Objavljeno: 18.12.15 u 19:16

Najbolja evropska avio-kompanija „Turkish Airlines“ potpisala je ugovor sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) o globalnom sponzorstvu i tako postala partner Evropskog prvenstva u Francuskoj. 

Dogovor, potpisan u Parizu, označava novo poglavlje u odnosu „Turkish Airlines“-a sa sportom u svetu, a kompanija se ponosi time što prevozi navijače širom sveta i tako im omogućava da pružaju podršku svojim omiljenim timovima.

Pored ove kampanje, „Turkish Airlines“ će raditi na ekskluzivitetima, u smislu specijalnih ponuda cena za čarter letove od i do mesta takmičenja reprezentacija.

– Kompanija „Turkish Airlines“ dugi niz godina podržava sport širom sveta i čvrsto verujemo u njegovu sposobnost ujedinjavanja ljudi različitih nacionalnosti i kultura na terenu. Partnerstvo sa UEFA EURO 2016 je savršena prilika da se proslavi ono najbolje u evropskom fudbalu sa navijačima širom sveta. Veoma se radujemo početku takmičenja – rekao je predsednik Upravnog odbora kopanije Ilker Ajci. 

UEFA i Turkish 2

Direktor marketinga UEFA Gaj-Loren Epstajn poručio je da je uzbeđen zbog ulaska „Turkish Airlines“-a u odbor UEFA EURO 2016.

– Kao vodeća evropska avio-kompanija, moći će da doprinese platformi nove, proširene ponude takmičenja, kako bismo se nadogradili na njihov dosadašnji uspeh. Radujemo se saradnji sa njima i očekujemo da kroz ekskluzivne ponude i inovativne akcije, združimo navijače širom sveta u Francuskoj – rekao je Epstajn.

Kompanija „Turkish Airlines“ čuvena je po svojim brojnim sponzorstvima širom sveta, uključujući golfu turnir Turkish Airlines Open, Turkish Airlines Evroligu u košarci i Evropsko klupsko prvenstvo u ragbiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter