5
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

PARTIZAN ZVAO: Dolaze li Ostojić i Ristić? Jedan razmišlja samo o crno-belima…

Objavljeno: 18.12.15 u 14:36

Partizan želi Bojana Ostojića, štopera Čukaričkog i golmana Borivoja Ristića, kojem je istekao ugovor sa Radnikom.

Šta spomenuti tandem ima da kaže u vezi sa interesovanjem crno-belih?

 – Što se Partizana tiče, prija interesovanje još uvek aktuelnog šampiona. Sve je do klubova. Postoje i neke inostrane ponude, ne bih da navodim zemlje. Bitno je da smo sezonu završili na sjajnom drugom mestu. Vreme je da se odmorimo, pa ćemo da vidimo ko će gde posle. Imam ugovor još šest meseci sa Čukaričkim, sve opcije su otvorene – kaže Ostojić.

 

Sa druge strane, Ristić je slobodan da bira novi klub.

– Razgovarao sam sa ljudima iz Partizana, čast mi je što su me pozvali. Sve misli sada su mi okrenute prema crno-belima – kaže golman koji je ponikao u omladinskoj školi crno-belih.

– Bio sam u jednom kratkom periodu u Partizanu. Sada bih voleo da se vratim i pokažem da mi je zaista mesto u Humskoj. Sazreo sam kao golman i mogu da pružim još dosta na superligaškoj sceni. Ako bi se realizovao transfer u Partizan bio bih presrećan – zaključio je Ristić, a prenosi Žurnal.

A na izlaznim vratima je miljenk Grobara…

0
0

5 Komentara

  1. Opet dolazi ovaj onaj uopste nije realno da iz cukarickog neko dodje to je je ciganski klub i postoji nepisani dogovor da ako oartizan nekig potrazi bude odbijen kako iz cuke tako i drugih ciganskih klubova u ovoj srbskoj ligi sem jedino ivanica nema koga da partizan dovede a da takvog nema vec u klubu tako da nam oreosraje samo dovodjenje nasih povratnika ili stranaca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne navijam za Partizan, ali ako smem da prokomentarišem, a da se niko od navijača tog kluba ne naljuti… S’ obzirom na to da je Partizan imao velikih problema sa golmanima tokom polusezone, opravdana je potraga za novim golmanom. Mislim da nije trebalo Lukača puštati, ali kada je već otišao… Ubedljivo najbolje rešenje bi bio golman Čukaričkog Nemanja Stevanović. U B E D L J I V O!!! Kakav Ristić, kakav Šaranov… Pokušavam da budem realan, a ko nekome smeta moj komentar, neka ga ignoriše 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter