1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ: Partizan diže cenu našim igračima

Objavljeno: 18.12.15 u 15:05

Sportski direktor FK Čukarički Vladimir Matijašević ocenjuje kao realno stanje da klub sa Banovog brda da bude među prve dve tri ekipe.

Osvrnuo se i na moguće greške u letnjem prelaznom roku.

-Mladi reprezentativci iz naše ekipe nisu prošli pripreme zbog evropskog prvenstva u Češkoj, Mandić je bio ne Novom Zelandu, imali smo povrede i gust raspored. Ne mislim da je opao kvalitet ekipe, već da su u pitanju okolnosti na koje nismo mogli da utičemo -rekao je on.

Matijašević je naveo da se ekipa Čukaričkog okuplja ponovo 8. januara i da će joj se priključiti dosadašnji defanzivni vezista podgoričke Mladosti Dušan Lagator, Djordje Djurić iz Rudara iz Pljevalja, kao i da će doći na pozajmicu Nemanja Radonjić iz Rome.

-Zimski prelazni rok počinje 18. januara. Lagator ima ugovor na tri godine sa nama, a Djurić koji je prošao omladinsku školu Crvene Zvezde i igrao kvalifikacije za Ligu šampiona na šest meseci plus tri godine. Radonjić dolazi po dogovoru čelnika Rome sa vlasnikom Ćukaričkog Draganom Obradovićem. Planiramo još dva tri Čukina omladinca, možda po jedan napadač i bočni, a neki igrači će nas napustiti ovih dana.

Piše se o odlasku golmana Stevanovića i fudbalera Bojana Ostojića u Partizan ali ti pozivi nisu stigli u klub na Banovom brdu.

-U tom kontekstu mogu samo da se zahvalim što se skreće pažnja i diže cena našim fudbalerima.

Direktor se osvrnuo i na poziv Andrije Pavlovića u olimpijsku reprezentaciju Srbije i istakao da nikad nije sumnjao u uspeh njegove karijere.

-Imao je zastoj, vratio se iz povrede i u njegovu karijeru ne sumnjam. Poziv je imao i Filip Stojković, ali nije otišao zbog povrede, a mozda je trebalo i Dragoljub Srnić da bude pozvan.

 

0
0

1 Komentara

  1. Pod hitno dati zadatak trenerima u omladunskoj skoli da stvaraju stopere ako neznaju dovedite trenere iz inostranstva dkle vise da se luta da se kupuje izgubili smo nastasica eto pouje da se moze treba obezbediti momke vizljaste intiligentne brze skocne hrabre i levonige i desnonoge upariti i kad sazru u tandemu ih ubaciti u tim ima u omladincima bosnjak pridodati jos jednog ako ti skola nemize uputiti u u inostanstvo na skolovanje u zemlje koje to najbolje rade i iskljuciti vise kupovinu macke u dzaku… a ivanica dovesti kao igraca oko koga ce se okupiti grupa mladjih kao sto su mihajlovic lukic jevtovic kojima nebih dao odmor vec bi ih i njih poslao da doskolovavanje u inostranstvo mladi momci kakav bre odmor trening ucenje isnovnih posulata u fudbalu naoredovanje fizicko mentalno i to klub da im plati sve do picetka oriprema e to bi bio dobitak pokidali bi u drugom delu ovde na teeninzima soavaju lako cemo oousteno daleko je to id profesionalizma.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter