4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ENGLESKI MEDIJI: Direktor Liverpula stigao u Beograd po Marka Grujića (FOTO)

Objavljeno: 18.12.15 u 11:50

Pre nekoliko dana javnost u Srbiji dobila je serviranu informaciju da je posao oko odlaska veziste Crvene zvezde Marka Grujića u Liverpul već gotova priča.

Međutim, onda je čitava storija, koja odavno miriše na sagu iz španskih serija, poprimila obrise obmane, pošto se ispostavilo da od transfera Grujića u Liverpul, zapravo, nema ništa.

Ipak, ova balada još nije dobila svoj pogovor, a na tom putu danas je ispisano novo poglavlje.

Naime, kako tvrdi ugledni engleski list „Gardijan„, član šampionske generacije U20 reprezentacije Srbije, Marko Grujić, danas bi trebalo da razgovara sa direktorom Liverpula, Ijanom Ejrom, koji je, specijalno zbog transfera srpskog tinejdžera, došao u Beograd.

FOTO: CROP
FOTO: CROP

Englezi navode da je Ejr spreman da u kasu kluba iz Ljutice Bogdana „gurne“ sumu od 7 miliona evra, a taj novac bi sigurno rešio goruće finansijske muke kluba sa stadiona „Rajko Mitić„.

Kako se šuška, Grujić bi do narednog septembra ostao u sadašnjem klubu.

Grujićev menadžer Zoran Stojadinoivć je potvrdio da interesovanje klubova postoji, da su sa nekima pregovori u podmakloj fazi, ali da još niko nije došao u Beograd sa novcem. Izgleda da se i to konačno promenilo.

Kako navodi Gardijan menadžer „CrvenihJirgen Klop lično se angažovao kako bi doveo Marka Grujića u klub, a imao je i pomoć pomoćnog trenera Željka Buača.

Navodno je Inter dugo bio prvi u maratonu za angažman mega-talenta Zvezde, ali je razgovor Klopa za fudbelerom bio presudan da Grujić ipak odabere odlazak na Enfild.

 

0
0

4 Komentara

  1. Neka plate, pa ga još i ostave do septembra, da se deca vežbaju na njegovim nogama, a kad se u međuvremenu povredi, neka čupaju kosu. Na proleće će sve da pršti… Posle, kada ga u novom klubu zaborave, ima da bude piši-propalo karijeri… Živi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori
    • Nece vam pomoci i da pobegne,cak i pola tima da proda Zvezda,bicemo prvaci,bez problema a vi puknite od muke i zlobe.Moze da prsti kolko hoce,bice sve u redu i za njega i za Zvezdu jer imaju kvalitet,za razliku od komsije malog.Igraci ce biti isplaceni,kao i radna zajednica,atmosfera je i onako sjajna,dovesce se 2-3 pojacanja i LS se smesi a sa njom i jos minimum 15 milke i plus mnogo veca cena za ostale igrace.
      Avi,kako te.

      0
      0
      Odgovori
  2. a koji jeliverpul na tabeli engleske takodje premijer lige.?? dal ije prodji grue licno premieri ucestvovali i posredovali.,..?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter