9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUHOVITI ‘GROF’: Mi smo malo krivi, ali dobar je fotošop

Objavljeno: 17.12.15 u 14:48

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je danas kalendar za 2016. godinu, koji nosi naziv „Ponos grada“.

Na kalendaru su fotografije fudbalera crveno-belih i stručnog štaba na poznatim lokacijama Beograda, kao što su Skadarlija, Knez Mihailova, Hram Svetog Save, most na Adi..

Trener Zvezde Miodrag Božović rekao je da mu se kalendar mnogo sviđa.

– Slike igrača i malo manje stručnog štaba, svi smo „iskriviljeni“, ali dobar je fotošop. Snimali smo u Skadarliji i odmah smo po dobacivanjima znali ko je zvezdaš, a ko partizanovac“, rekao Božović, spreman uvek da se našali.

Direktor marketinga crveno-belih Goran Broćić čestitao je fudbalerima na rezultatima ove sezone.

– Idejni tvorci kalendara su igrači i svi iz kluba smo ponosni na njihov učinak – rekao je Broćić.

Fudbaleri Crvene zvezde prvi deo sezone u Superligi završili su ubedljivo na prvom mestu na tabeli.

0
0

9 Komentara

    • A vi LAVOR gde igra, kako ste sami ispisali koreografijom partizaИ! Gledaj u svoje dvoriste, imate vi dovoljno svoje muke… Idi gledaj „profesionalac“, i to je bolje „Labane“ hahaha

      0
      0
      Odgovori
  1. Milogorac je sada duhovit,ne smetaju mu novinari,glumi velikog trenera a sto ne kaze koliko su mu utakmica zavrsili Ofkan i Blokeza a pravi hit je njegov ugovor…to nema nigde a ja cu samo da kazem da je daleko najplaceniji u istoriji srpskog fudbala, za detalje bih zamolio novinare ako smeju da ih objave

    0
    0
    Odgovori
    • To je zato sto je i daleko najbolji trener u poslednjih 20 godina! Dokaz za to je i istorijskih -26! A sto to tebe boli, i „pa sigurnooo“ Drulovic ima jak ugovor! Ali je bulja od trenera! Lepo kukate za Terzu i Kokezu, a dok je Tole donosio 6 titula tad ste bili posteni Franjevci?! Sad samo kukate kmeeee, kmeee .|.

      0
      0
      Odgovori
  2. VI STE „PONOS“- UDRUZENJE PEDJE AZDEJKOVICA..A, NISTE „MALO KRIVI“, NEGO – MNOGO STE KRIVI, A SUDIJA CE VAM BITI USKORO POZNAT !!! TELEGRAF ili PISMO JE POSLATO, SAMO „JOS PUTUJE“…!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Reci mi kakav je osecaj navijati za klub koji je osnovan u Zagorskoj diviziji, a koji je zatim preseljen u Srbiju? Kako je to kad navijas za klub ciji je predsednik bio Franjo Tudjman, i koji ima vise navijaca u Hrvatskoj i Bosni nego u Srbiji? I jos nesto…KAKO JE TO, biti „drugi najtrofejniji klub“?! Znam da ti nije lako! Hahahahahahahahaha!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter