0
Košarka

FOTO: TWITTER

BOBI MARJANOVIĆ: Osećam se sjajno, želim da pomognem timu što više

Objavljeno: 17.12.15 u 10:55

Košarkaši San Antonio Sparsa savladali su noćas ekipu Vašingtona rezultatom 114:95.

Na tom meču svoju šansu od 15 minuta na terenu je znalački koristio Boban Marjanović koji je završio susret sa 7 poena, 6 skokova, 2 blokade, uz šut iz igre 2-4, a sa penala 3-4 i jednim karakterističnim zakucavanjem.

Prostor za igru Bobija Marjanovića stigao je kao posledica odluke Grega Popoviča da odmori iskusnog Tima Dankana. Nakon susreta, Marjanović nije krio zadovolljstvo, kako zbog dobre igre, tako i zbog pobede tima.

– Osećam se sjajno, želim da pomognem svojim saigračima. Trudim se da igram dobro u odbrani i ne ’mučim’ momke koji mogu da postižu poene. Mislim da sam odradio sjajan posao jer sam uspevao da nam omogućim druge šanse u napadima rekao je Marjanović.

Srspki div istakao je da se pre starta duela pribojavao Džona Vola koji ekspozivno igra pik&rol akcije.

– On je toliko brz. Razmišljao sam kako ću da igram odbranu protiv njega jer je izuzetno brz, ima sjajnu i prefinjenu tehniku. Imao sam sreće – poručio je „Kobi“ Marjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter