0
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

POPOVIĆ: Najuspešnija godina u istoriji Čukaričkog

Objavljeno: 16.12.15 u 21:48

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca remizirali su, bez golova, u poslednjoj utakmici jesenjeg dela domaćeg prvenstva.

Brđani će prolećni deo sezone dočekati na drugom mestu na tabeli Super lige sa 37 bodova. Trener Čukaričkog Zoran Popović je zadovoljan urađenim:

-Srećni smo što je napokon završena najuspešnija godina u istoriji Čukaričkog. Ovaj deo prvenstva završavamo na drugom mestu, što je fantastičan uspeh za ove momke. Mislim da su oni to apsolutno zaslužili. Od juna su odigrali mnogo utakmica i napor je bio izuzetno veliki, što se danas videlo. Bili su na izmaku snage, ali su hrabro i muški odigrali. Koncentracija je takođe bila na izmaku, što je isto uticalo na kvalitet utaklmice. Možda jesmo bili za nijansu bolji od rivala, ali je to opet bilo nedovoljno da zabeležemo pobedu – istakao je Popović.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da zadovoljan igrom svoje ekipe u poslednja tri kola.

-Čestitao bih svojim igračima što su u poslednja tri kola, iako su bili hendikepirani neigranjem pojedinaca, došli do željenih bodova nakon tri uzastopne utakmice u kojima smo beležili poraze. Uspeli smo i danas da iznesemo teret na pravi način iako se videlo da je opterećenje veliko, da su svi jedva čekali kraj.

Prolećni deo šampionata u Super ligi Srbije počeće 20. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter