7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NEOČEKIVANO: Partizan bi mogao da dobije veliko pojačanje u odbrani, Grobari bi se oduševili

Objavljeno: 16.12.15 u 00:28

Partizan bi sasvim neočekivano mogao da dobije veliko pojačanje u odbrani u zimskom prelaznom roku.

Naime, jedan od ljubimaca Grobara, Ivan Ivanov raskinuo je ugovor sa Bazelom i sada je slobodan igrač.Bugarin je upravo iz Humske 2013. godine otišao u Švajcarsku, a 2014. godine je doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata kolena i nije se više vraćao u prvi tim. Igrao je za drugi tim Bazela, a sada je slobodan u izboru nove sredine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizanu je kvalitetan štoper preko potreban, te nema sumnje da će dve strane stupiti u kontakt uskoro. Takođe, razlog povratka Ivanova u Humsku bi mogla da bude i činjenica da su tu njegova dva sunarodnika i dobra prijatelja iz reprezentacije Valeri Božinov i Ivan Bandalovski.

Bugarin je za crno-bele odigrao 59 utakmica i postigao je osam golova.

0
0

7 Komentara

  1. Ovaj pojacanje?Bio je velika kiksara dok je igrao a u Svici se i povredio,tako da dve godine nije ni omirisao teren.Secam se kako su ga prolazili Abubakar i Mrdja,kao biciklom pored njega.Obicno drvo,samo iz uvoza.

    0
    0
    Odgovori
  2. kAKVE GLUPOSTI PISU OVI NAVIJACI PARTIZANA,STRASNO.KO LI VAM JE ISPRICAO SVE TE BAJKE.AKO JE IKO DRZAVNI KLUB ONDA STE TO VI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ponižavanje naroda od ljudi zvezde se nastavlja.

    Peticija za gašenje jsdp je realna od ljubimaca. Oni od zvezde nikad neće dozvoliti da klub vode sporstki radnici Mijatović, Antić, Jokan, Djuka i Paun. Napravili bi velik rezultat imaju sa čim. I do sad bi zato su oterani iz kluba ili im se savetuje da ne pomišljaju. Savo je lutka.

    Peticija za gašenje.
    Bolje da ga mi ugasimo da ne kradu igrače, narod, ponižavanje nego da se uništenje velikana i ponižavanje nastavlja.

    0
    0
    Odgovori
    • a odakle Zvezdi pare za sva ova pojacanja i ugovore a duzni su preko 50 mil. a cujem da kupuju nekog za 500000 eur….??? da nije i to do DS-a? razmisljam da nije vrhovni komadant dao neku paru za pomoc poplavljenom stadionu posto je u rupi pa se sva voda slila kao u rudnik Kolubara!?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter