0
ATP

FOTO: STARSPORT

KAKAV PEH: Zimonjić polomio palac na skijanju, propusta prvi Gren Slem posle 54 uzastopnih!

Objavljeno: 16.12.15 u 13:24

Nenad Zimonjić propustiće Otvoreno prvenstvo Australije zbog povrede palca zarađene za zimovanju.

Način na koji je doživeo prelom palca desne ruke je poprilično bizaran.

– Sudario sam se na stazi sa ženom i čovekom koji je bio iza nje. Prelazili su stazu gde ne treba, kasno sam ih video. Verovatno su početnici. To je kao kada izlazite iz tunela, a pešaci prelaze ulicu gde ne treba, nemate kada da ih vidite. Glupost… – rekao je Nenad Zimonjić za ‘Žurnal’.

Velike planove je imao za naredni period, ali će morati da dođe do promena, jer ga očekuje duža pauza.

– Lekari kažu da neću moći da igram mesec i po dana, a posle četiri nedelje me očekuje kontrola, posle koje sledi fizikalna terapija. Nadam se da neću morati da pauziram više od šest nedelja – nada se Ziki.

Propustiće Australijan Open i to će biti prvi Gren Slem sa kog će Zimonjić odsustvovati nakon Rolan Garosa 2002. godine. Od tada je odigrao 54 uzastopna turnira iz grupe ‘velike četvorke’.

– Planirao sam u Dohi da igram u dublu sa Novakom Đokovićem, a na Australijan openu sa Jelenom Janković kako bismo se pripremili za Olimpijske igre. Sada to neće biti moguće – zaključio je Nenad Zimonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter