in ,

BOŠKOVIĆ POSLE KRAHA NA SP: Ja sam vojnik rukometa, Šumadinac!

FOTO: STARSPORT

Selektor rukometašica uverava da je ispunio sve ciljeve koje je imao zacrtane ispred sebe.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković, nakon eliminacije u osmini finala prvenstva sveta od Holandije, izjavio je da je tokom mandata ispunio zacrtane ciljeve, ali da je spreman da prihvati svaku odluku Upravnog odbora.

Bošković, zbog čijeg sukoba sa četiri najbolje igračice (Lekić, Damnjanović, Cvijić, Tomašević), Srbija ne igra u najjačem sastavu, smatra da je katastrofa od Holandije (36:20) posledica lošeg dana.

– Sledeći potez je podnošenje izveštaja UO RŠ, dobra analiza, plan i program šta devojke treba u perspektivi da rade da bi što kvalitetnije reprezentovali svoju zemlju. Koju god odluku donese UO RŠ, ja ću je prihvatiti i sprovesti jer sam ja vojnik rukometa, Šumadinac, Srbin i uvek sam spreman da služim UO RŠ, Skupštini RŠ i državi Srbiji – između ostalog navodi Bošković u pismu koje je dostavljeno Tanjugu.

Bošković je vodeći nacionalni tim osvojio srebro na prvenstvu sveta 2013, četvrto mesto na Evropskom šampionatu 2012, zlato na Mediteranskim igrama 2013, ali i ostvario najveći neuspeh – 15. mesto na Evropskom prvenstvu 2014, bez ijedne pobede.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

UEFA KONGRES: Kosovo na čekanju

KAKAV PEH: Zimonjić polomio palac na skijanju, propusta prvi Gren Slem posle 54 uzastopnih!