1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ZAHVALNOST SEDMOSTRUKOG PRVAKA EVROPE: Partizan raduje želja Grobara i Fondacije da im se pomogne

Objavljeno: 15.12.15 u 15:21

Fondacija Grobari za nas počela je najavljenu saradnju sa VK Partizan uplatom od 500.000 dinara na račun sedmostrukog prvaka Evrope.

Kako će ta saradnja izgledati objasnio je donekle Šoštar:

– Zahvaljujemo se Fondaciji. Sigurno je da to ne rešava sve naše probleme, ali znači neki novi podstrek, da ima nade da se izvučemo iz teške situacije u kojoj se već dugo nalazimo. Fondacija ima inicijativu da organizuje nove akcije za pomoć Vaterpolo klubu, verovatno kao donatorske večeri ili utakmice. Još jednom se zahvaljujem Fondaciji, a pozivam i sve koji vole Partizan da se uključe u akcije za pomoć klubu koji ima bogatu tradiciju, ali i sadašnjost, što su naši mladi prvotimci pokazali i na fajnal foru Kupa u Bečeju – istakao je predsednik kluba Aleksandar Šoštar i dodao:

– Sem materijalne pomoći još više nas raduje da i dalje ima onih koji žele da nam pomognu. Nadam se da će se tako i nastaviti – zaključila je legenda crno-belih.

Partizan igra u sredu u Ligi šampiona sa mađarskim OŠC.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter