2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ: Podneo sam ostavku odmah posle poraza od Augzburga, Popović se nećkao

Objavljeno: 15.12.15 u 10:13

Odlazeći potrepsednik Partizana Milorad Vučelić izjavio je da je planirao da ponudi ostavku čak bez pritiska navijača.

On je, u razgovoru za Novosti, kazao da je odmah posle meča na sednici podneo ostavku otkrivši da se predsednik Zoran Popović „nećkao“ tom prilikom.

– I pre tog dolaska navijača sam po završetku utakmice rešio da ponudim ostavku, što sam prvi i učinio na pomenutom sastanku. Bilo je određenih nesporazuma na tom sastanku. Predsednik Popović je najpre ponudio ostavku, pa se kasnije nećkao. Mislim da je na kraju to i učinio, jer je normalno da ako ode cela vlada, ode i čovek koji je na njenom čelu – rekao je Vučelić za Novosti.

On je naglasio da je ostavku podneo iz moralnih razloga, pre svega kao navijač, pa tek onda kao funkcioner „Parnog valjka„.

– Niko ne može da mi zameri da mi je fotelja bliža nego odgovornost. O krivici možemo da raspravljamo, ali ja sam ostavku dao prevashodno zbog osećaja odgovornosti. Više od šest decenija sam navijač Partizana i ne bih ulazio u rasprave tipa ko je od koga veći partizanovac – istakao je Milorad Vučelić.

0
0

2 Komentara

  1. Laprdalo jedno obicno koje se vise bavio Terzicem i Zvezdom nego Partizanom od kako je dosao u klub, treba videti finansije kakve ostavlja posle svoje ostavke….Sve navodno zna a u stvari nista ne zna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ti si moralna gromada,znamo te od ranije a primetno se i razumes u fudbal…otprilike si na nivou GdK,penzionera ili like,sto se morala i fudbala tice,to su za vas spanska sela.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter