9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA NA SAV GLAS: Ružić nas je upropastio, ugovor sa Živkovićem je sraman

Objavljeno: 15.12.15 u 17:39

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura oštro je kritikovao rad prethodne uprave i otkrio pojedine detalje koji su doveli crno-bele do ove situacije. 

Partizan zaostaje 26 bodova za Crvenom zvezdom, a iako je bio na pragu proleća u Evropi, crno-beli su razočarali porazom od Augzburga zbog čega je kompletna uprava podnela ostavke. 

Branko Ružić nema prava da se javlja za reč. On je ostavio dug od 15 miliona evra iza sebe, koji smo zatekli 24. decembra 2014. godine. Iza njega je ostao klub u blokadi, od 800.000 evra. Podvlačim velikim slovima ON, jer upravo je Ružić taj koji je vukao sve konce u prethodnoj garnituri rukovodilaca. Ostali su statirali. Ružić je hteo da proda Škuletića, iz njemu znanih pobuda, za 2,3 miliona evra. Doneli su tada takvu odluku, pa su je povukli. Sve navedeno smo zatekli u klubu. Bolje je da ćute, da ne bih dodatno pričao – rekao je Vazura za Blic i otkrio šta se desilo u slučaju sa Andrijom Živkovićem.

– Kriminalan ugovor napravila je prethodna uprava, koja priča da je iza sebe ostavila sve kako treba. Taj isti Branko Ružić i njegovi saradnici prodali su investicionom fondu , mimo znanja Andrije Živkovića, 50 odsto na prava na njegovo obeštećenje, za 1,25 miliona evra. Pričamo o fudbaleru koji danas vredi 10 miliona evra, a znalo se i tada koliki je potencijal. Pa, jel to normalno? Ostavili su nam ogroman problem. Ukoliko Andrija Živković ode iz Partizana po isteku ugovora, u junu, dakle bez obeštećenja, Partizan mora da plati investicionom fondu penale u iznosu od 2,5 miliona evra! Eto, to je jedina istina, za sve to postoje dokumenta. I to je rukopis Branka Ružića. Mi ćemo svakako ići na sud i pokušaćemo da sve to osporimo, pošto igrač apsolutno nije znao ništa o tome, a morao je. To nam je kec iz rukava. Vidite da su i Žiletu radili iza leđa – naglasio je Vazura. 

 

0
0

9 Komentara

  1. Namerno sam ostavio komentar u kom ima reč p.deru pošto je bot glodar do koske napisao naravno punu reč koja je objavljena…. naravno nije objavljen. Dokaz da je bot koji kuca poruke za sendviče, a redekcija objavljuje svaki komentar kakve god sadrzine bio. Ćao, zdravo, HOTSPORT se briše. Živela poštena Srbija…napred Zvezdo do kraja !

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako to da decko nije znao a njegov tata se ugradio sa 25% u novi ugovor i tada potpisao umesto njega?
    Ko najvise laze u vasem klubu,ne znate ni sami jer ste svi takvi…sve sama siva eminencija i moj do mojega

    0
    0
    Odgovori
  3. Iz njegovih reci „ici cemo na sud“ se vidi da decko ne namerava da ode iz Partizana.
    Sa vama gospodine Vazura nase srozavanje ima samo dalje da se nastavi.
    Covek koji kaze kako su uzeli 5 miliona evra „ali se radilo“ pa se potrosilo 6 miliona,pravi navijace budalama i apsolutno nema nikakvo pravo da prica o tudjem dugu.
    Prethodna uprava je u amanet ostavila tim koji vredeo mnogo vise nego ovaj danas i koji je bar gazio ovu boraniju po JSL.
    Za samo godinu dana vi gospodine Vazura koji ste se pitali za sve uspeli ste da oterate sve sto valja i srozate nas na najnize moguce grane.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter