3
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGROMNO INTERESOVANJE: Važno obaveštenje za Delije pred duel sa Bajernom

Objavljeno: 15.12.15 u 17:15

KK Crvena zvezda Telekom biće domaćin još jednog spektakla u Evroligi, u Beograd stiže ekipa Bajerna u okviru 10.kola najeltinijeg evropskog takmičenja. 

Crveno-beli su nakon podviga i pobeda nad Realom i Himkijem, u situaciji da u poslednjem kolu, sami rešavaju svoju sudbinu, a trijumfom u petak, vrata TOP 16 faze nakon borbe u najjačoj grupi Evrolige, biće otvorena.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će karte za ovaj duel biti puštene u prodaju u četvrtak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima.

Interesovanje za duel sa bavarskim klubom, koji u Beograd stiže u sredu uveče je toliko veliko, da bi i kapacitet „Kombank Arene“ za ovaj meč bio mali. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane „Pionir“ i ovoga puta će biti pušten u prodaju manji kontigent karata, tačno 2700 ulaznica, cene ostaje iste kao i za meč sa Realom i Himkijem:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Tribina A,B,C i D – 800 dinara
Parter B – 1300 dinara
Parter 4 – 1300 dinara
Bela loža – 2000 dinara
Plava loža – 2000 dinara
Loža – 2500 dinara
dok će sedišta pored terena koštati 10.000 dinara

[/stextbox]

– KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve svoje simpatizere i gledaoce koji će naći u dvorani Pionir u petak uveče, da će kapije hale biti otvorene već od 15.30 časova. Kapije se ovoga puta ranije otvaraju jer će u predigri svoj prvenstveni meč odigrati košarkašice Crvene zvezde protiv ekipe Bora. 

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u „Pionir” dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima.

Takođe, ko nema ulaznicu za meč Crvena zvezda Telekom – Bajern, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica1 0. kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da je Evroliga zbog bačenih upaljača na utakmici 8.kola sa Himkijem, poslala poslednje upozorenje našem klubu pred izricanje oštrije kazne. Pozivamo sve navijače da navijanjem naprave nezapamćenu atmosferu na jednoj utakmici Evrolige, ali bez ikakvih bacanja predmeta u teren, koji bi mogli klubu da nanesu ogromnu štetu klubu – navodi se na sajtu kluba. 

0
0

3 Komentara

  1. ..Kakav visoki rizik, kada i sami u timu imate SVASTIKU.. Samo vam jos ON fali za kompletan ugodjaj.. A. H. …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter