0
Domaći fudbal

MALI GRADSKI DERBI: Čuka želi pobedu nad Voždovcem za kraj godine

Objavljeno: 15.12.15 u 13:57

Šef stručnog štaba i golman Čukaričkog Zoran Popović i Nemanja Stevanović veruju u pobedu protiv Voždovca.


-Napokon dolazi poslednja utakmica u godini, koju smo dugo čekali. Još jedan mali gradski derbi. Voždovac je na poslednjih nekoliko utakmica pokazao da je jako dobra ekipa sa veoma dobrim timom. Pokušaćemo da iz igrača izvučemo i poslednji atom snage, kako bismo ovu veoma uspešnu
godinu završili na pravi način -rekao je Popović na konfereniciji za novinare u FK Čukarički.

Šef je naveo da je Voždovac u poslednje dve, tri godine često menjao tim.

– U nekim periodima imali su jako dobru ekipu, a u nekim nisu vršili dobru selekciju. Sada su ponovo na dobrom putu. Na granici su plej-ofa i sigurno će i oni sutra želeti da na uspešan način završe ovu godinu.
Čukarički je u prošlom kolu nastupio u izmenjenom sastavu zbog velikog broja povreda i suspenzija, ali će protiv Voždovca ekipa biti osvežena povratkom standardnih prvotimaca. Ne mislim da će biti lako. Kada su igrači premoreni, jako je teško stabilizovati ih i verovati da će u svim situacijama biti maksimalno koncentrisani, što je s taktičke strane veoma bitno. Ipak, mislim da će sutra sve biti u redu.

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović rekao je da očekuje tešku utakmicu
protiv dobre ekipe.

-Pravo je vreme da pobedimo i tako se oprostimo od ove godine. U Nišu smo posle Zvezde pokazali karakter, a sutra na našem stadionu treba da smognemo snage i opravdamo celu godinu. Idemo na pobedu, a sigurno da i oni ne dolaze sa belom zastavom, jer žele da udju u prvih osam ekipa.

Čukarički će od 17.00 dočekati Voždovac na Banovom brdu u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Ulaz na istočnu tribinu je slobodan, a za zapadnu karta košta 300 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter