9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE GUBI NADU: Partizanov prvotimac zna razlog loših rezultata ekipe i ima rešenje (FOTO)

Objavljeno: 14.12.15 u 14:17

Fudbaleri Partizana su remijem protiv Rada u meču 21. kola Superlige Srbije dodatno zakomplikovali situaciju pošto trenutno zauzimaju tek epto mesto u državnom prvenstvu.

Poput mnogih pre njega i desni bek Ivan bandalovski je za loše rezultate tima optužio lošu sreću.

On je na svom Instagram profilu poručio navijačima Partizana da „posle loše sreće dolazi dobra sreća“ šta god to značilo u njegovom slučaju.

After bad luck comes good fortune ????????

A photo posted by Ivan Bandalovski Official???? (@bandalovski2) on

Kolo pred odlazak na zimsku pauzu crno-beli imaju čak 26 bodova manje od vodeće Crvene zvezde, ali samo četiri poena deficita u odnosu na drugoplasirani Borac protiv kojeg igra u sredu od 17 sati.

0
0

9 Komentara

  1. Dolazi bolje vreme za Partizan,a totalno lose vreme za Zvezdu. U vezi trenera,mislim da je bolje da vrate Marka Nikolica,kad ga vec placaju,a da se Tomic prvo dokaze u Teleoptiku. Ipak Marko Nikolic,ima dobar skor sa Zvezdom,i najverovatnije da bi i ovakvu Zvezdu dobio,pa bi grofinjo puko po savovima i tuta vela Rusija,ili bilo gde,samo ne nazad u Zvezdu. Dakle,bolje da Marko Nikolic odradi ugovor,i tako ga placaju,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se sa tobom ali dokle god je Vucic na vlasti Partizan ce voditi njegovi poltroni,u timu ce da nam igraju igraci koje niko nece,a na jugu ce biti ciganski prebezi sa severa.

      0
      0
      Odgovori
      • Auu leci se kompleksas…lepo vam je bilo dok ste krali 6 godina,a sad kukate…tako je,Vucic je kriv sto ste ispali iz Evrope,promasili silne penale…e moj kompleksas,nemas ti pojma…..+26

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter