13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIJEV: Nemam problem da odem, ali mi nećemo kao Zvezda!

Objavljeno: 14.12.15 u 10:10

Sportski direktor Partizana, Ivica Ilijev, uz generalnog direktora Miloša Vazuru, jedini je ostao da brani čast uprave crno-belih.

Kao što je dobro poznato, nakon šoka u Ligi Evrope i eliminacije iz ovog takmičenja porazom od Augzburga sa 3:1 u Humskoj, ostatak čelnika „Parnog valjka“ podneo je ostavke.

Sportski direktor Partizana se samo nasmejao na konstataciju da možda nije loše biti bez uprave, Zvezda je zabeležila seriju pobeda posle potresa u klubu.

– Nećemo mi kao Zvezda, Partizan mora da ima upravu, da bude stabilan. Na kraju krajeva, rezultate smo imali kada je jedna uprava dugo vodila klub – rekao je sportski direktor za list Alo!.

Iako je uz Vazuru trenutno ostao u klubu Ilijev kaže da nema problem da napusti klub jer je, kako navodi, i on „vojnik Partizana“.

– Nemam problem da odem, ja sam vojnik Partizana, ne guram se“, kaže Iliev koji je tek mesec dana na poziciji sportskog direktora.

On je istakao i da vredno radi na angažmanu novih igrača.

– Radim na dovođenju nekih igrača koji mogu da pomognu klubu. Naravno da je novac neophodan i radim kao da će ga biti. Imamo i potencijalne prodaje igrača, tako da se nadam da ćemo imati budžet za pojačanja – poručio je Iliev.

0
0

13 Komentara

  1. Sasa popusi ti Zvezdasima vi ste samo jedan mali treci po velicini Hrvatski klub zato i nosite u nazivu Jugoslavenski,dok god nepromenite ime necete biti Srpski.

    0
    0
    Odgovori
  2. nemoj da me teras da te gledam kao p…u ,gledao sam te kao klinca imas muda daj da jebemo cigane a sve ostalo doci ce na svoje mesto,ako nisi spreman ,idi,ja ovo vise nemogu da podnesem.

    0
    0
    Odgovori
  3. Последња вест га је охрабрила.На седници ФСС Токле је предложио и једногласно је усвојен његов предлог а то је да ко победи Звезду његова је титула .Па се људи надају да ће ваљда бити први који ће победити Звезду.НАДА УМИРЕ ПОСЛЕДЊА!

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako je Ivice, samo da se ZNA ZA SVA VREMENA, DA NJIHOVE (fkcz) „TESKOCE“ NISU PROISTEKLE IZ HAOSA, ILI RASULA, ILI BEZVLASCA, VEC, NAPROTIV, IZ PRETERANOG LOPOVLUKA OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI KLUBA.. !!! .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Tako je Ivice, samo da se ZNA ZA SVA VREMENA, DA NJIHOVE (fkcz) „TESKOCE“ NISU PROISTEKLE IZ HAOSA, ILI RASULA, ILI BEZVLASCA, VEC, NAPROTIV, IZ PRETERANOG LOPOVLUKA !!! .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Више ниси гробар сад си прави ГОВНАР.Не заборави,јадо јадни,једну чињеницу,тамо где су Ружић и Вучелић ту мора све да пропадне.Није ти ваљда Звезда крива што све конце у Партизану повлачи Толе,он ти доведе ту двојку пропалитета,и сад га на крају тотално замрси.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter