5
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

ERUPCIJA NEZADOVOLJSTVA: Grobari na Banjici hteli da ulete na teren i da ‘vaspitaju’ igrače Partizana

Objavljeno: 14.12.15 u 10:31

Fudbaleri Partizana doživeli su novi krah u Superligi pošto su u nedelju na stadionu „Kralj Petar Prvi“ odigrali nerešeno sa domaćim Radom 2:2.

Ekipa Partizana svakog dana tone sve dublje u svakom pogledu.

Nakom šoka u Ligi Evrope i snažnog direkta u glavu od Augzburga koji je ugasio i san o evropskom proleću crno-belih, izabranici Ljubinka Drulovića ponovo su „kiksnuli“ u Superligi.

Oni su u nedleju odigrali samo 2:2 na gostovanju Radu, ali posle svega viđenog i bod je „veliki kao kuća“, pošto su crno-beli gubili sa 2:0.

Kako prenosi Sportski žurnal, zbog rezultata „Parnog valjka“ polako strpljenje gube najvatrenije pristalice ovog tima, popularni Grobari

Upravo najvatreniji navijači Partizana imali su nameru, navodi ovaj list, da u nedelju naprave skandal većeg obima tako što će uleteti na teren i postrojiti igrače svog tima. Plan među Grobarima navodno je bio da im se oduzmu dresovi kluba jer ih igrači koji trenutno igraju – ne zaslužuju.

Braneći svoje tvrdnje Žurnal navodi da su navijači Partizana prvo poluvreme ovog meča posvetili skandiranju protiv Uprave, ali i protiv bivšeg sekretara Žarka Zečevića.

Sportski žurnal saznaje i da su informacije bezbednosnih službi na Banjici govorile da su Grobari planirali da šipkama da probiju žicu i uđu u ložu i na teren na kojem bi poskidali dresove igračima svog tima. Sve se to navodno događalo pri vođstvu „Građevinara“ od 2:0.

Do toga, srećom, nije došlo, da li zbog koncentracije većih snaga organa reda, ili golova Božinova i izjednačenja kojim su crno-beli stigli do boda.

0
0

5 Komentara

  1. Biti grobar jednako je biti dizelash iz ’90! Iste seljachine su i danas na stadionu lavor! Kajla oko prata, belo oko nosa i deri se! Niste uopshte evaluirali! Primati jedni! XAXAXAXAXAXAXA Pinki i Shvaba

    0
    0
    Odgovori
  2. ERUPCIJA NEZADOVOLJSTVA NIJE UPERENA, ILI BAR NE BI TREBALO DA BUDE PREMA IGRACIMA (osim prema Ninkovicu, Z. Zivkovicu, Babovicu..), ONI SU OBICNO „ORUDJE“ ili „ALAT“ U RUKAMA GLAVNIH KRIVACA, A NJIHOVA ADRESA „NE STANUJE“ NA STADIONU, ZNA SE ODLICNO GDE JE…!!! STOP TOTALITARIZMU SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahahahahahaha pa sta ti pricas ruglo jedno nesojsko!!! Sprdnja ste od kluba raspadi Franjovi!! Samo kukate i svaljujete na druge vaše neznanje!!! Jesmo li vam mi krivi sto ne umijete penal dati? Jesmo li mi krivi za ispadanje u Evropi? Jedino smo krivi za -26 u Humskoj 1 i kao sto rece Ultras pokrijte se mamutovim krznom i alooooooooooo grobljeeeeeee dje vam ljubicica u jevrooopiiii????

      0
      0
      Odgovori
  3. ERUPCIJA NEZADOVOLJSTVA NIJE UPERENA, ILI BAR NE BI TREBALO DA BUDE PREMA IGRACIMA (osim prema Ninkovicu, Z. Zivkovicu, Babovicu..), ONI SU OBICNO „ORUDJE“ ili „ALAT“ U RUKAMA GLAVNIH KRIVACA, A NJIHOVA ADRESA „NE STANUJE“ NA STADIONU, ZNA SE ODLICNO GDE JE…!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter