3
Fudbal

DRAGAN DŽAJIĆ O REPREZENTACIJI: Objektivno, Srbija nije zaslužila da ide u Francusku

Objavljeno: 14.12.15 u 11:50

I dok fudbalska Evropa čeka naredno leto i start Evropskog prvenstva u Francuskoj, navijači u Srbiji ovaj događaj moći će da posmatraju bez previše uzbuđenja i sa većom količinom ravnodušnosti.

Razlog za takve emocije srpske publike je prilično jednsotavan: „Orlovi“ ponovo nisu odleteli na kontinenatlnu smotru najboljih fudbalskih selecija.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i proslavljeni igrač i funkcioner Crvene zvezde, Dragan Džajić, smatra da izabranici Radovana Ćurčića, objektivno gledano, nisu zaslužili da idu na EP.

– Šteta je što propuštamo još jedno takmičenje, ali objektivno, Srbija nije ni zaslužila svojim igrama da bude na EP u Francuskoj. Imamo dobrih dvadesetak igrača, a nismo sklopili takmičarski tim – smatra Džajić, prenosi „Sport“.

Velikan evropskog i svetskog fudbala uveren je da će određene selekcije isplivati iz senke i da će pokazati kvalitet više na ovom takmičenju.

– Dešava se da uvek neko iskoči, a tako je Jugoslavija 1968. godine bila na korak od trofeja. Nismo uspeli i dan-danas me srce boli, bez obzira što je i drugo mesto bilo ogroman uspeh – istakao je Dragan Džajić.

Kada je reč o favoritima za krunu, Džajić nema mnogo dileme.

– Nema dileme da Nemci jure novu krunu. Takvog su mentaliteta, pravi su takmičari i imaju recept za turnire. Očekujem da kao u Brazilu odmah, već u prvom krugu pokažu snagu – poručio je Džajić.

Treća Zvezdina zvezda veruje da će Hrvatska proći grupnu fazu.

– Hrvati uvek igraju dobro na velikim takmičenjima, a njihovi igrači su veoma dobri u klubovima, što im daje nadu da mogu dalje. Mislim da neće imati problema sa Češkom i Turskom – podvukao je Džajić.

0
0

3 Komentara

  1. Objetivno da je pravde ti bi bio u zatvoru,jedinokod nas kad krades sigurno zavrsis u CZ,naravno nije Centralni zatvor pogoditw sta ie onda.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Proslavljeni funkcioner fkcz..“ KOJI JE TVORAC I ZACETNIK DEVASTIRANOG KLUBA OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI SIGURNO NIJE MERODAVAN, A NI OBRAZAC KAKO BI BILO STA TREBALO RADITI !!! ABOLIRANIIII.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter