0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI: Mega dočekuje Zvezdu bez odrađenog timskog treninga

Objavljeno: 13.12.15 u 14:56

Trener Mega Leksa Dejan Milojević veruje da će njegov tim u duelu sa Crvenom zvezdom iskoristiti priliku – ako im se ona ukaže.

Mega u ponedeljak od 21 čas u hali „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici dočekuje Zvezdu u okviru 14. kola ABA lige optrećena povredama.

-Imamo mnogo zdravstvenih problema i zbog izostanaka igrača tokom nedelje nismo uspevali da održimo timski trening. Dešavalo nam se to par puta u toku ove sezone, ali smo tada dobro reagovali u takvim situacijama. Crvena zvezda je favorit za osvajanje takmičenja, podigli su formu i svakako žele pobedu pred sledeći meč u Evroligi. Kao i na početku sezone, mnogo puta do sada smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Ukoliko nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti -rekao je Milojević.

Mega je četvrta sa devet pobeda i četiri poraza, dok je Zvezda na drugoj poziciji sa skorom 10/3.

-Zvezda igra kvalitetno, posebno u Evroligi i glavni su favoriti za osvajanje ABA lige. U dosadašnjem toku lige smo pored talenta i kvaliteta, pokazali da se nikog ne plašimo. Uz agresivnu igru u odbrani i pametne odluke na terenu, imamo pravo da se nadamo pobedi koja bi izuzetno značila ekipi -istakao je košarkaš Mege Nikola Ivanović.

Pred duel sa Zvezdom, Mega je promovisala i novi izgled sajta kluba na staroj adresi, ali redizajniran.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter