4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POVRATNIK NA TEREN: Dangubić ima spreman odgovor na pitanje koliko može da pomogne

Objavljeno: 13.12.15 u 15:47

Četa Dejana Radonjića jača je za još jednog člana. Nemanja Dangubić se vratio na teren posle dva meseca pauze.

Odigrao je danguba desetak minuta na meču sa Fenerbahčeom u Istanbulu.

– Mnogo sam srećan što je povreda kuka iza mene, što ne osećam nikakve posledice i što konačno mogu da pomognem timu. Trebaće mi vremena da uđem u formu, ali zdrav sam i spreman za maksimalne napore. To je sada najvažnije – istakao je Dangubić, a prenosi Žurnal.

Crveno-beli su poraženi, ali…

– Na žalost izgubili smo. Ali, plasman u Top 16 je u našim rukama. Bajern nam dolazi na noge i treba nam pobeda, sa bilo kojom razlikom. Naša grupa je ubedljivo najjača. To niko ne može da ospori. Čak i u takvoj konkurenciji, sada nas jedan trijumf deli od plasmana u Top 16, svima smo bili konkurentni. Nakon nekih neugodnih poraza, malo ko je verovao da ćemo doći do ove situacije. Kolo pre kraja imamo isti skor kao Real i Bajern, igramo kod kuće i ne zavisimo od drugih. To je već veliki uspeh. Ali, želimo više – poručio je Dangubić.

Zvezda sutra uveče gostuje Mega Leksu. Nego, da li ste videli čime se Cirbes pohvalio?

0
0

4 Komentara

  1. Pucaju kompleksi? Mi i da ispadnemo u kakvu smo grupu upali i ovo je uspeh. Imaš kompleks od nas cigana. #Nećeonanidje!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Zelish..“..??!! Pa TEBI, OBICNO STO ZELIS, BAR DO SADA TI SE NIJE OSTVARILO !!! ZELEO SI U PARTIZAN, OTIS’O SI U MUTANT..!!! .!. XXAAXXAA .!. Tako da TI je bolje, da NISTA VISE NE ZELISHHHHH…. .!. XXAAXXAA .!. ..

    0
    0
    Odgovori
    • Da imas mozga nebi lupo nebuloze dase PRISETIMO fuzija partizan IGOKEA pa fuzija partizan VIZURA toliko o pravom MUTANTU!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter