0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ BESNI: Mislite da sam glup? E, tako više neće moći!

Objavljeno: 13.12.15 u 18:16

Milan je još jednom prosuo bodove, ovog puta protiv Verone na svom terenu, a svoju frustraciju trener ‘roso-nera’ iskazao je posle meča.

Milan je vodio u ovom susretu, ali je u 50. minutu dosuđen jedanaesterac za Veronu koji je u izjednačenje pretvorio Luka Toni, a tom prilikom isključen je de Jong.

– Razumem navijače, u pravu su kada se žale i žao mi je i njih i našeg kluba. Nikada me do sada niste videli kako pričam o sudijama, ali ne mogu da ne pomenem neke stvari, jer smo u poslednje dve utakmice ozbiljno oštećeni – izjavio je Siniša Mihajlović.

Zatim je srpski stručnjak objasnio na koje sudijske greške je mislio.

– Ne možete da nam poništite dva gola zbog nepostojećih ofsajda, kao i da nam ne sudite čist penal nad Bonaventurom. Imali smo naše šanse, ali smo isto tako i na glup način primili gol. Dali smo pritom dva legalna pogotka, računao se samo jedan, a stvorili smo po tri idealne šanse u oba poluvremena. Ne igramo mi protiv nekog podmlatka, već protiv učesnika Serije A, i zato ovo ovako više ne može da se nastavi. Igrali smo hrabro i sa desetoricom na terenu, šutnuli smo 18 puta, šta da uradimo više od toga? Nije nam ovo prvi put da imamo ovakve probleme sa sudijama. O njima ne smem da pričam, ali to ne znači da sam glup – rekao je posle meča Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter