3
Domaći fudbal

LOTAR MATEUS: Iznenadila me je nedisciplina u igri fudbalera Partizna!

Objavljeno: 13.12.15 u 10:55

Lotar Mateus je svojevremeno odveo Partizan u Ligu šampiona, a sada mu je neshvatljivo kako su crno-beli ispustili prednost koju su imali pred meč sa Augzburgom.

– Iznenađen sam eliminacijom Partizana. Ne toliko rezultatom koliko nedisciplinom u igri. Talenat nije sporan, međutim, sporno je to što se na terenu nije videla nikakva ideja. Domaćin je dobio crveni karton zbog nesmotrenog igranja rukom, a trebalo je da ga dobije još u prvom poluvremenu posle starta Ninkovića – rekao je Mateus za Blic.

Legendarni Nemac je istakao da za 90 minuta utakmice nije shvatio igru izabranika Ljubinka Drulovića, to jest da li je „parni valjak“ igrao defanzivno ili ofanzivno.

– Začuđujuća je bila naivnost celog tima, mnogo grešaka pre svakog gola, izostanak koncepta i igra bez potpisa. Nisam uspeo da shvatim da li su igrali ofnazivno ili defanzivno- istakao je Lotar Mateus.

0
0

3 Komentara

  1. Kao da je -26
    Hahahahahahahahahahaha,ljudi,shvatate li kolika je razlika u klasi izmedju Evropskog giganta Crvene Zvezde i Patlidzana.
    Mateus,dodji da popravis razliku,da odu na -36

    0
    0
    Odgovori
  2. E da si nam ti bio od pocetka sezone i selektirao tim sad bi pricali o zimi u Evropi ali u ligi sampiona i borbi za titulu u domacoj ligi! Vrati se legendo da ponovo gazimo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter