3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEP GEST: Dečak kog su napali Albanci na Kosovu bio gost Zvezde

Objavljeno: 13.12.15 u 11:50

Učenik iz mesta Gornje Kusce Velibor Petrović, kojeg su Albanci nedavno napali, bio je gost Kancelarije za Kosovo i Metohiju, i Crvene zvezde uoči fudbalske utakmice sa Radnikom.

Petrovića je sa ocem i drugom, zajedno sa zamenicima direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Željkom Jovićem i Dušanom Kozarevim, primio predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović i uručio im poklone. Oni su zajedno obišli stadion „Rajko Mitić“ i trofejnu salu.

– Obaveza svih nas, kao i Crvene zvezde, je da pomogne ljudima. Želimo da onima koji su privrženi crveno-belim bojama omogućimo trenutke radosti i da osete voljeni klub. Zvezdaška javnost veoma je naklonjena rešavanju pitanja na Kosovu i posebno nam je zadovoljstvo što su nam došli u goste – rekao je Mijailović.

Petrović je đak drugog razreda srednje muzičke škole „Stevan Hristić“ iz Gornjeg Kusca u Kosovskom Pomoravlju, a trojicu drugova i njega prošlog meseca napala je grupa dečaka albanske nacionalnosti.

Velibor je posle toga izrazio želju da dođe u posetu lideru Superlige, što su iz Zvezde rado prihvatili.

0
0

3 Komentara

  1. Bravo Zvezdo moja pravi reprezent srpskog naroda i humanosti,a to smo dokazala sinoc na utakmici sakpuljajuci pare za Aleksandra Jankovica,kao i nas Bisevac ne lezi na parama ali kad je frka uvek se odazove svaka mu cast

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Zvezdaska javnost..“ da je NAKLONJENA RESAVANJU KiM pitanja, PRVO BI OD SVOJIH REDOVA KRENULA..ZNA SE KO JE PRVI.. !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kad smo vec kod toga, Navijachi Crvene Zvezdu su chesto pravili akcije i prikupljali pomoc za ugrozene sa Kosova i Metohije, za razliku od vas, malobrojnih navijacha partizana, koji su Kosovo i Metohiju jedino posecivali radi dilovanja gudrom, i zbog otimanja para!!! Pozdrav za tebe, prijatelju!!! Nadam se da si odradio shemu i da si kupuo dovoljno drva sa Kosmeta da preterash zimu jer ti je veoma, veoma hladno!!! Ako nisi i to oteo sa Kosobva i Metohije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter