0
Evropske lige

KLUPSKO SP: Guangdžo zakazao dvoboj sa Barsom (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.15 u 12:08

U prvom četvrtfinalnom meču Svetskog prvenstva za klubove Guangdžo je savladao Ameriku 2:1 (0:0) i plasirao se u polufinale gde ga čeka Barselona.

Šampion Azije bio je bolji od prvaka Severne Amerike. Meksička Klub Amerika vodila je 1:0 u 55. minutu kada je na centaršut Benedeta, Peralta savladao Lia. Od tog trenutka Kinezi su krenuli na sve ili ništa, a to im se isplatilo u poslednjih deset minuta igre. Prvo je Ženg Long u 80. minutu izjednačio, da bi pobedu četi Luisa Felipe Skolarija doneo Paulinjo posle kornera i udarca glavom.

U polufinalu Guangdžo će igrati protiv Barselone u četvrtak. Biće to pravi spektakl u kome će najbolji tim sveta igrati protiv najboljeg tima najmnogoljudnije zemlje sveta pojačanog brazilskim zvezdama Paulinjom, Robinjom, Elkesonom i Gulartom.

Drugi meč četvrtfinala između afričkog prvaka Mazembea i japanske Hirošime je u toku. Pobednik će igrati protiv River Plate.

(Izvor: YouTube/ALXrecords)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter