5
Domaći fudbal

KAPITALAC: Zvezda dovodi napadača Premijerligaša?

Objavljeno: 13.12.15 u 19:40

Neposredno posle pobede protiv Radnika trener Crvene zvezde Miodrag Božović nagalsio je da su njegovom timu neophodna pojačanja kako bi crveno-beli mogli nečemu da se nadaju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prva meta prema pisanju Kurira je reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti koji je u kvalifikacijama za Euro 2016 postigao čak sedam golova odnosno bio je šesti strelac posle zvezda poput Levandovskog, Ibrahimovića, Milera…

– Snažni napadač trebalo bi da uskoro stigne u Beograd i pregovara sa čelnicima crveno-belih. Laferti je postao je zanimljiv crveno-belima još prošlog leta kada je bio na pozajmici u turskom Rizesporu, ali nije došlo do dogovora, piše Kurir.

FOTO: UEFA.com
FOTO: UEFA.com

Laferti je inače igrač Noriča koji je polusezonu proveo na pozajmici u turskom Rizesporu, ali se nije proslavio pošto je na 14 utakmica postigao samo dva gola.

Poput Turaka i Zvezda bi Irca dovela na jednogodišnju pozajmicu pošto on ima ugovor sa „kanarincima“ do 2017. godine, međutim problem je što su za njega zainteresovani još i Lids i Palermo koji bi mogli da pokvare posao crveno-belima.

0
0

5 Komentara

  1. e kad tad kad im uefa zakuca na vrata marakane i da se dokazu od kuda te silne pare se slivaju a kukaju non stop.dobro dok imate zaleđinu od 1945 polako gospodo polako vi sami sebe unistavate.

    0
    0
    Odgovori
    • Gluplji komentar od tebe mogu poslati samo GdK i penzioner,mada si ti sada pokusao njega da kopiras.Kako moze neko da ima zaledjinu od svog osnivanja,neko ko je bio reakcija tadasnje vlasti,neka vrsta opozicije a uporedo postoji vojni klub,Titovo ljubimce,naspram njega?To samo neko ko je mnogo glup,moze poverovati u tu idiotsku pricu.Normalno je da ce vojni klub imati sve privilegije u tadasnjem drustvu i drzavi,cija je ubedljivo najveca institucija bila vojska.A ako Uefa zakuca na neka vrata u srpskom fudbalu,upravo ste vi,ti,koji ce prvi zavrsiti u beton ligi,za sve mahinacije,pocev od osnivanja pa do Toletove super lige.

      0
      0
      Odgovori
  2. ..MISKO LOVAC NA JELENE..KAPITALCE…U REZERVAT CEMO IH „SABITI“, GDE IM JE INACE PRIRODNO STANISTE I MESTO !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter