0
Ostali sportovi

SELEKTOR SRBIJE: Nadam se da imamo rešenja za Holanđanke

Objavljeno: 12.12.15 u 21:16

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković nadao se Šveđankama u osmini finala Svetskog prvenstva, dobili smo Holanđanke.

Srbija je, pošto je u poslednjem kolu A grupe savladala Tunis sa 43:21, kao četvrtoplasirana izborila plasman u osminu finala.

-Dobili smo Holandiju, više bih voleo da je Švedska, ali šta da radimo, spremićemo se i za njih. Prošli smo prvi zadatak, sad idemo na drugi. Na korak smo od sna, da ostvarimo kvalifikacije za Rio, pa ćemo videti za dalje. Holandija ima jako dobre igračice, sve te devojke igraju u evropskim klubovima, u Ligi šampiona, a dve su u Đeru. Mislim da možemo da im pariramo, dosta trče, brze su, ali se nadam da imamo rešenje – rekao je Bošković za sajt RSS.

Srpska reprezentativka Katarina Krpež je optimistična.

-Holandija je odličan tim, igraju brzo, imaju dobru odbranu, odličan kontranapad. Biće veoma teško, ali na nama je da se dobro pripremimo i da se koncentrišemo na našu igru-poručila je Krpež.

Utakmica osmine finala Svetskog prvenstva između Holandije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Nestvedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter