0
Fudbal

RIKELME: Barsa ima tri najbolja igrača na svetu, a to nije trio MSN!

Objavljeno: 12.12.15 u 13:10

Legendarni argentinski fudbaler Huan Roman Rikelme smatra da River plata može da pobedi Barselonu ukoliko se sastanu u finalu Svetskog prvenstva za klubove. 

Rikelme, koji je 2000. postao svetski prvak sa Bokom juniors pobedom nad Real Madridom, veruje da River može da ponovi taj uspeh Južnoamerikanaca.

– Protiv Barselone je gotovo nemoguće igrati. Iskreno, lično apsolutno nemam pojma kako bi River trebalo da igra protiv Barse, ali nekako verujem da Argentinci uvek daju nešto više u ovakvim mečevima. Da li mogu da pobede? Naravno da mogu. Finale je jedna utakmica, ali svi znamo koliko bi ona mogla da bude komplikovana. Za River je ovo neverovatna prilika, gledaću finale i uživaću u fudbalu – rekao je Rikelme po čijem mišljenju Barsa ima trojicu najboljih na svetu.

– Barselona ima trojicu najboljih igrača na svetu na svojim pozicijama. Pike je najbolji centralni bek, Buskets je najbolji defanzivni vezni, a Inijesta najbolji centralni vezni igrač – istakao je Rikelme. 

River će u polufinalu igrati u sredu protiv boljeg iz duela Hirošima – Mazembe, dok će Barselona dan kasnije morati da pobedi boljeg iz duela Klub Amerika – Gvangžu evengarde. 

Finale Svetskog prvenstva za klubove na programu je 20. decembra. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter