11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POPOVIĆ ODLUČAN: Napuštam Partizan jer nisam ispunio ciljeve

Objavljeno: 12.12.15 u 11:59

Odlazeći predsednik Partizana, Zoran Popović, kaže da se odlučio da podnese ostavku zbog toga što nije uspeo da ostvari planirane ciljeve u klubu iz Humske.

Kao što je poznato, crno-beli su doživeli kompletni fijasko pošto su eliminisani i iz Lige Evrope izgubivši od Auzburga sa 3:1.

Odmah nakon meča kao grom iz vedra neba javnost je pogodila informacija da kompletan Upravni odbor napušta „Parni valjak.

– Negde oko tri sata posle ponoći, u noći između četvrtka i petka, kompletan Upravni odbor i ja kao predsednik odlučili smo da podnesemo ostavke. Po Statutu kluba do izborne Skupštine u obavezi sam da zajedno sa generalnim direktorom Milošem Vazurom vodim klub, dok UO više ne postoji. Skupštinu sam dužan da zakažem u roku od 30 dana, a pripreme će početi već u ponedeljak – rekao Zoran Popović za Informer.

– Skupština bira predsednika, a on sastavlja upravni odbor. Najpre očekujem da moja ostavka bude usvojena. Ako novoizabrani predsednik odluči da sačuva nekog od sadašnjih čelnika ili čak kompletan upravni odbor, ja neću imati problem sa tim. Odlazim jer nisam ispunio ciljeve koje sam zacrtao – objašnjava Popović.

– Samo jednu stvar mogu da zamerim sebi, a to je što nisam sprečio da se u rad kluba i donošenje najvažnijih odluka mešaju pojedinci koji nisu u Partizanu – istakao je Popović.

On nije želeo da otkriva javnosti da li je bilo pritisaka sa strane na rad crno-belih.

– Ne želim sad da otkrijem, ali dođite na Skupštinu. Biće veoma, veoma interesantno i veoma važno za dalje funkcionisanje Partizana – istakao je Popović.

On je istakao da nije imao uticaj u dolazak Ljubinka Drulovića na klupu.

– Drulovića nisam ja birao. Njegov prethodnik Zoran Milinković podneo je ostavku i Drulović je bio iznuđeno rešenje, jedini stručnjak koji je u tom trenutku bio spreman da dođe u Partizan. Naravno da nisam zadovoljan rezultatima koje je ostvario, ali između ostalog i zbog toga sam rešio da odem – zaokružio je priču Popović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ko je otišao iz Partizana?

Zoran Popović – predsednik
Milorad Vučelić – potpredsednik
Vojislav Nedić – potpredsednik
Milan Obućina – član UO
Milomir Gligorijević – član UO
Srđan Cekić – član UO
Ivan Maričić – član UO
Dragan Bjelogrlić – član UO
Nenad Janković – član UO
Dragan Veljić – član UO
Vladimir Vrbaški – član UO
Ostoja Mijailović – član UO

Ko je ostao u Partizanu?

Miloš Vazura – gen. direktor
Ivica Iliev – sportski direktor

[/stextbox]

0
0

11 Komentara

  1. Posteno? Samo me zivo interesuje ko se mesao sa strane u rad naseg kluba,Popovici otkri nam to bice ti grobari zahvalni…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jesi,jesi,još kako si ispunio,sve zadatke koji su postavljeni pred tebe,iz kabineta žvalavog psihopate…Opušteno…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako bre nisi ispunio ciljeve?Upravo suprotno,ispunio si sve sto ti je veliki vodja zadao.
    Doveo si Partizan na JSL nivo da nas puni ko stigne,oteravsi odlicnog trenera i sve igrace koji nesto vrede.

    0
    0
    Odgovori
  4. Odavno ste vi trebali da date ostavke,a mozda i nikad niste trebali da vodite klub kakav je Partizan,a sa sportskim direktorom,propalim fudbalerom tek ce da se usrecite…

    0
    0
    Odgovori
  5. NISI ISPUNIO NISTA OD OBECANOG-ZATO ODLAZIS, TI, A I N. NEDIC, VAZURA I OSTATAK NAZADNE EKIPE !!! TOLE MOZE DA SE VRATI, ALI SAMO KAO FIGURA-VOSTANOG TIPA !!! MORA SE PO SVAKU CENU VRATITI MISKO POPOVIC FRATELO, COVEK JE, ZAJEDNO SA OCEM, GENERALOM JOVOM, UTEMELJITELJ JAKOG PARTIZANA, ON JE POVEZAN SA CELIM SVETSKIM FUDBALSKIM MENADZMENTOM I IMA SOPSTVENE FIRME NA 3-4 KONTINENTA, POVEZUJE ZAPAD I ISTOK !!! RADOMIR ANTIC I PEDJA MIJATOVIC MORAJU DA SE UKLJUCE U SPORTSKOM SEKTORU, KAO I ALEKSANDAR STANOJEVIC NA MESTU TRENERA !!! SAD JE TRENUTAK ZA JOS JACI, NEZAVISAN PARTIZAN, IZA KOGA CE STATI SVI ISKRENI GROBARI NA CELU SA COVEKOM KOJEM JE CRNO-U KRVI !!! MISKO POPOVIC-FRATELO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter