9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Nećemo otići kao da nismo ni bili!

Objavljeno: 12.12.15 u 20:58

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović pohvalio je uspeh svojih igrača i rekao da je obaranje klupskog velika stvar.

– Mislim da je ova generacija ovo zaslužila. Odigrali su jednu fenomenalnu utakmicu. Pobeda nije dolazila u pitanje. Do sada sam sto puta ponavljao, pa ću ponoviti i sad, bilo je bitno da uđemo u istoriju Zvezde, da ne odemo odavde a da niko ne upamti da smo bili tu. Zvezda ovako mora da igra na svom stadionu. Mnogo sam zadovoljan. Čestitam navijačima, koreografija koju su napravili pokazuje da samo oni to mogu – rekao je Božović i nastavio:

– Kad se samo setim meča protiv Radničkog i remija,a dokle smo došli posle toga. Ova ekipa je pokazala da zaslužuje da bude prvak Srbije. Više ništa ne zavisi od igrača. Na upravi je to pitanje oko para, nadam se da će se rešiti to. Ako klub ne uspe da nađe novac, napustiće nas bitni igrači, i onda ćemo da promenimo pesmu i nećemo se boriti za Evropu, a šta će biti sa mnom to ne mogu da kažem – zaključio je crnogorski stručnjak.

0
0

9 Komentara

  1. Sinoc Su recimo igraci Surdulice napravili ukupno 5 faulova u prvom poluvremenu,zadnji igrac potpuno neometan promasuje celu loptu………………………..ako je zbog rekorda onda ima opravdanja,ali kazahstanci igraju drgacije u to smo se uverili ,cak i Borac iz Cacka ako mu se ne kaze

    0
    0
    Odgovori
  2. SEBE LAZES NEVERNICHE, GLEDAS NAS U OCHI, SLABO VARASH, TO TI NECE PROCI..OTIS’O SI, TRAGA OSTAVIO NISI, OSIM ONOG-KO TVOR-DISMR ZA TOBOM PAJACU..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter