0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZAMRŠENO: Real odvodi Mekela iz Zvezde

Objavljeno: 11.12.15 u 15:50

Izraelski plejmejker Gal Mekel već neko vreme je na ledu u Crvenoj zvezdi odnosno traži se najbolje rešenje za rakid ugovora pošto nije pokazao ni delić onoga što se od njega očekivalo.

Klub sa Malog Kalemegdana traži način da umanji gubitke odnosno u potrazi je za klubom koji bi preuzeo obaveze prema Mekelu, a rešenje bi moglo da stigne iz Španije.

Naime, kako prenose pojedini mediji sa Pirineja Laboral Kuća je zainteresovana za Mekela, ali samo u slučaju da u međuvremenu ostane bez Fabijena Kozera koji se nalazi na putu za Madrid odnosno interesovanje za njega pokazuje Real.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Za razliku od Reala koji će u poslednja dva kola pokušati da izbori plasman u Top 16 fazu Evrolige klub iz Vitorije je to uspeo da uradi dva kola pre kraja grupne faze takmičenja pošto je u grupi B došao do pet pobeda u osam odigranih mečeva pa mu ni sinoćnji poraz od Anadolu Efesa nije naškodio.

U odnosu na tim koji je zabeležio pobede protiv Reala i Himkija večeras će ekipa Crvene zvezde dobiti još jedno pojačanje za duel sa Fenerbahčeom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter