3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ POTVRDIO: Crvena zvezda dobija pojačanje u Istanbulu!

Objavljeno: 11.12.15 u 11:25

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.45 u Istanbulu će igrati svoj meč 9. kola Evrolige sa Fenerbahečom.

Srpski bek Fenera, Bogdan Bogdanović, poručio je da je uvek dodatno motivisan za utakmice sa najljućim rivalom kluba u kojem je ponikao, a crveno-belima bi eventualni trijumf značio i siguran odlazak u narednu rundu.

Na tom putu, kako je potvrdio trener Dejan Radonjić, ekipa će biti jača sa povratnika u tim, sjajnog atletu, Nemanju Dangubića, koji nije nastupao još od 4. oktobra kada je doživeo tešku povredu.

– Vraća nam se posle povrede koja se dogodila 4. oktobra, odnosno posle pauze od dva meseca. Naravno, sada moramo da budemo strpljivi i da ga postepeno opterećujemo. Ali, svakako da raduje što ga imamo u rotaciji – rekao je Radonjić, prenosi Sportski žurnal.

0
0

3 Komentara

  1. Najveca glupost naravno da se ne gleda kos razlika na kraju nego medjusobni skor a kos razlika se gleda dok se ne odigraju preostale utakmice. Dakle ako zvezda protiv Bajerna izgubi i sa manje razlike nego sto je pobedila zvezda prolazi dalje sta god uradila protiv fenera.

    0
    0
    Odgovori
  2. Iznijeli ste netacnu informaciju. Zvezda ako dobije Fener SIGURNO PROLAZI U NAREDNU RUNDU!? Dakle u slucaju da Zvezda dobije Fener a Real Bayern i pri tom na kraju Bayern dobije Zvezdu u Pioniru a pri tom Khimki do kraja ostvari JEDNU pobjedu za ocekivati je krug od 4 tima sa skorom 5-5 (Khimki, Real, Bayern i C.Zvezda) gdje bi Zvezda ispala zbog losije kos razlike.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mlati. Gleda se međusobni skor. Zvezda moze u tom slučaju da izgubi od Bayerna i sa manjom razlikom nego sto je dobila u Minhenu i prolazi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter