0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POMOĆNI TRENER VOJVODINE: Iako smo oslabljeni, želimo nova tri boda

Objavljeno: 11.12.15 u 17:11

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da crveno-beli na utakmici protiv Jagodine imaju cilj da kvalitetnom igrom osvoje nova tri boda.

Zbog suspenzije izrečene od strane Disciplinske komisije, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović sutra neće imati pravo da sedi na klupi našeg tima. Iz tog razloga, na konferenciji za novinare uoči ove utakmice, predstavnicima medija obratio se njegov pomoćnik Dragan Šarac.

– Očekuje nas jako teška utakmica. Jagodina je u sredu igrala meč zaostalog kola, ali su na tom susretu odmorili sedam-osam standardnih prvotimaca. Trojica nisu igrala zbog kartona, dok su ostale želeli da sačuvaju. Bore se za goli život u Super ligi i sigurno će doći motivisani, što će svakako biti motivacija i za nas. Vojvodina je veliki klub i pokušaćemo da pobedimo, jer za nas druga opcija ne postoji. Kvalitetna igra je način kako se dolazi do nova tri boda – jasan je Šarac.

Ni na meču protiv Jagodinaca, stručni štab crveno-belih neće moći da računa na sve igrače.

– Zbog kartona, pravo igranja nemaju Maksimović, Sekulić i Stanisavljević. Njima treba pridodati još Paločevića i Mrdakovića, koji su povređeni. Videćemo ko će ih zameniti, a o tome će odlučiti šef stručnog štaba neposredno pred utakmicu. U svakom slučaju, ne sumnjam da će svi oni koji dobiju šansu dati sve od sebe da ostvarimo pobedu – rekao je Šarac. 

Specijalni gosti FK Vojvodina na sutrašnjoj utakmici biće rukometaši Vojvodine, trostrukog uzastopnog šampiona naše zemlje i ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona.

Utakmica između Vojvodine i Jagodine igraće se u subotu na stadionu “Karađorđe”, sa početkom u 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter