3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Pokušali smo da se odupremo, ali je Fener pokazao veliki kvalitet

Objavljeno: 11.12.15 u 23:49

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan samo igrom svog tima u prvom poluvremenu protiv Fenerbahčea.

Crvena zvezda ubedljivo je poražena od Fenerbahčea u Istanbulu sa 79:61, ali taj poraz neće mnogo boleti srpskog šampiona jer će odluka o plasmanu u TOP 16 fazu pasti u poslednjem kolu protiv minhenskog Bajerna u Beogradu.

– Čestitam Fenerbaheču na pobedi i želim mu sreću u nastavku takmičenja. Dobro smo krenuli u meč, jedan deo odigrali mogu da kažem i odlično. U zavaršnici druge četvrtine napravili smo neke greške, a Fener je tada pokazao kvalitet. Na startu drugog poluvremena stekao je prednost, međutim, pokušavali smo da se odupermo i bili još u nekoliko navrata u situaciji da budemo konkurenti. Ipak, u poslednjoj četvrtini je Fener je potpuno kontrolisao rezultat – rekao je posle meča Dejan Radonjić.

Crvena zvezda meč odluke protiv Bajerna igra sledećeg petka u ‘Pioniru’, ali će pre toga u ponedeljak gostovati Mega Leksu u okviru 14. kola ABA j.t.d. lige.

0
0
3 Komentara
  1. Opusti se radonja ti si deo milovog sponzorskog kolača. Otkaz nećeš dobiti posle svih tih velikih mečeva kk kukuruza sns a, fmp i radnički.

    Pozdrav za redakciju i A. Vučića kojem ste objavili uvredljiv komentar…

    0
    0
    Odgovori
    • Zbog cega tolika zavist i nervoza purgeru?Zima je za vas odavno pocela a ocekuja vas jos hladnija i surovija,bolje gledaj kako ces se ogrejati nego sto ostavljas komentare na nasim vestima!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Grobari su srbi za razliku od poturica delija nekad gejlija.

        Otac i majka Krcun i Arkan a sad čova.

        A uvrede, mržnja i otimanje je vaša slika mm.

        Sve ste ugasili ali i botovi se gase samo vam to turčin najavljuje izmedju redova.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter