8
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

DARKO BRAŠANAC: Propustili smo istorijsku priliku

Objavljeno: 11.12.15 u 08:51

Fudbaleri Partizana doživeli su fijasko na svom terenu u poslednjem kolu Lige Evrope pošto su rezultatom 3:1 poraženi od Augzburga i tako su eliminisani iz daljeg takmičenja.

Šokantna eliminacija uzdrmala je srpski klub koji se, zbog krize u domaćem šampionatu, i bez tog poraza nalazio na rubu ambisa. Vezista crno-belih Darko Brašanac u finišu meča imao je priliku da reši sve dileme, ali je iz izgledne situacije jedan na jedan promašio ceo gol.

– Neverovatna utakmica. Mislim da smo prvo poluvreme igrali onako kako smo hteli, bar prvih 45 minuta, pošto smo gol primili u 46. Došao je taj pad koncentracije, šta je, primili gol iz prekida iako smo veći deo treninga posvetili prekidima – rekao je vidno demoralisani Brašanac.

Partizan je imao nekoliko sjajnih prilika, uključujući i navedenu kada je Brašanac izbio sam ispred protivničkog golmana.

– Mogli smo i tako da prođemo, ali ne znam…Teški dani su pred nama, definitivno. Ovakva šansa se ukazuje jednom u deset godina, najgore mi je što smo imali istorijsku šansu – dodao je Brašanac.

On se potom osvrnuo i svoju priliku da reši dileme oko pobednika, pošto je pored njega bio defanzivac Augsburga koji je, činilo se barem, koristio prekomeran kontakt kako bi zaustavio igrača Partizana.

– Da li sam mogao da padnem i iznudim penal? To su me svi pitali. Osetio sam ga jedino pri šutu, tu mi je zasmetao. Nisam osetio u toj meri kao protiv Steaue. Da je tako bilo, pao bih. Mogao sam ja tada da rešim, a mogli smo i ranije, ali sad je smešno o tome pričati. Imali smo istorijsku šansu – ponovio je Brašanac.

 

0
0

8 Komentara

  1. mars smrade tko tebe drzi u timu jajaro .kod drugog gola umesto da napadas igrača ti mu dajes da ide napred tri stopostotne sanse ti masis sramoto.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja bi ovog decka nazvao klizac,neverovatno je koliko se puta na jednoj utakmici poklizne,sta covjek ima na nogama skije ili kopacke.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tvoja generacija je „propustila“, a vec sledece godine SA NOVOM UPRAVOM, KVALITETNIM POJACANJIMA (za SVE novce sto smo do sada OSVOJILI, za razliku od drugih koji -DOBIJAJU NEZASLUZENO, KAO VICE-SAMPIONI..) I TRENEROM, JOS JACI PARTIZAN BEZ OBZIRA KO CE BITI NA „VLASTI“, JACI SMO OD SVIH I SVEGA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • A tu si šećerlemice mala musava? Pa gde si nestao ti, što se tako kasno javljaš. Umeš ti momentalno da prismrdiš kad zatreba. Hehehe, kako ćemo da te peckamo samo…

      0
      0
      Odgovori
  4. nismo Mi propustili priliku vec si Ti magarce jedan promasio 2 neveovatne sanse. U punom trku golmana je skoro nemoguce lobovati vec se suta ili levo ili desno da znas za ubuduce Brasanac.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne budi kao delije i ne vredjaj igrace, pogotovo ne BRAŠANCA, jedan od retkih koji to nije zaslužio, jeste promašio i kraj. Sad smo momcima potrebniji nego ikad. Treba se sada boriti u našoj ligi i kupu. Treba naci motiv za tu borbu, treba dici glavu posle ovakvog poraza. Momci samo napred, Grobari smo i u pobedi i u porazu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter