10
Evroliga

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Za Zvezdu sam uvek dodatno motivisan

Objavljeno: 11.12.15 u 10:31

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.45 sati gostuju u Istanbulu u kojem će odigrati meč sa Fenerbahčeom u okviru 9. kola grupne faze Evrolige.

Bivši košarkaš Partizana i sadašnja vedeta Fenerbahčea Bogdan Bogdanović poručio je da uvek ima dodatnu motivaciju u mečevima protiv Crvene zvezde.

– Uvek imam motivaciju, ali onu sportsku. Ne možemo Zvezdu da gledamo samo kroz prizmu našeg prvog međusobnog meča, jer su se u međuvremenu pojačali. Igraju odlično, na pragu su Top 16 – rekao je Bogdanović, a prenose Novosti.

Turski gigant je i matematički sebi obezbedio prolaz u narednu fazu pošto je trenutno prvi sa šest pobeda iz osam mečeva, ali Bogdanović kaže da je trijumf važan zbog obezbeđivanja prvog mesta u grupi i lakših rivala u nastavku.

– Biće posebno žestoko u Top 16. Setite se prošle godine, startovali smo sa 1-2, potom nanizali devet pobeda, zato kao što smo lane pričali, idemo korak po korak, jer je takmičenje izuzetno dugo. Dakle, nema žurbe, već u svaki meč moramo da uđemo maksimalno fokusrani – jasan je Bogdanović.

0
0
10 Komentara
    • Jesmo Srbi,burazeru,samo što većina navija za srpske timova a jedna određena manja grupa za jedan hrvatski klub,koji se takmiči u srpskim ligama.Zato i postoje odrenjena peckanja.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ma da, napravio ga je Jakovljević, pa je kod Vujoševića stagnirao… Kakve sve budalaštine pišete, a pratite basket od pre dve godine…

    0
    0
    Odgovori
    • I ti si izgleda glup ko ovaj Dejan.Naravno da ga napravio Jakovljevic jer je to najbitnije kod mladih igraca,ko ce ga postaviti na pravi put a posle sve ide svojim tokom.Prve dve godine kod vas nije ni igrao,Vlada Jovanovic mu nije davao sansu.Kasnije ga Baron uveo u igru,malo ga davio,malo vise forsirao i naravno da i on ima svoje zasluge.

      0
      0
      Odgovori
  2. Evo ga grobar do koske ustao iz zimskog sna -24 . Bogdane ti nemas mesta u ekipi pa si motivisan. Smesan igrac pitao je Dulo za tebe.

    0
    0
    Odgovori
      • komentarišeš nešto a ne pratiš košarku.Trener koji je napravio igrača od Bogdanovića je Dragan Jakovljević,koji ga je trenirao kao klinca u Žitko basketu .Čovek je izjavio da je Bogdan kao klinac,kad je došao u klub,navijao za Zvezdu i da ga je on kao takvog ponudio Zvezdi ali ljudi iz tadašnje uprave nisu hteli da ga uzmu i potpišu ugovor sa njim.Tako da ne lupaš gluposti kad nisi upućen u nešto.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter