0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SAVIĆ: Pozitivan pritisak da pretvorimo u motiv i osvojimo EP

Objavljeno: 10.12.15 u 15:50

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da je veruje da će ekipa uz veliku podršku publike uspeti da odbrani titulu prvaka Evrope u Beogradu.

– Uskoro nas očekuje najveće Evropsko prvenstvo u vaterpolu i siguran sam da će biti na najbolji način organizovano. Reprezentacija uvek teži da bude u vrhu i, uz pozitivan pritisak koji ćemo pretvoriti u motiv, pokašaćemo da odbranimo titulu, rekao je Savić novinarima na druženju u TC Ušće.

Savić je poručio da očekuje veliki broj gledalaca na predstojećem šampionatu i da će domaća publika biti vetar u leđa srpskom timu.

– Uskoro bi trebalo da okupimo sve igrače i počnemo sa pripremama. Nešto ranije od ostalih pridružiće nam se Prlainović, Pijetlović, Filipović i Mandić jer ranije završavaju obaveze u Pro Reku, dodao je Savić.

Direktor preduzeća EP vaterpolo 2016 Darko Udovičić zahvalio se svima koji su pomogli u organizaciji prvenstva.

– Ostalo je malo vremena do početka. Mnogo rada je iza nas i sada smo u finalizaciji priprema. Pred nama je naveće vaterpolo prvenstvo ikada, ali i tehnički najizazovnije takmičenje kod nas. Sigurni smo da će organizacija biti na najvišem nivou i želimo da na pravi način promovišemo naš vaterpolo, ali i Beograd i Srbiju, izjavio je Udovičić i dodao da prodaja karata ide jako dobro.

EP u vaterpolu u Beogradu odžava se od 10. do 23. januara 2016. godine u KOMBANK areni.

Uporedo će se igrati i šamponat u ženskoj konkurenciji, u kojem će učestvovati 12 nacionalnih timova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter