11
Domaći fudbal

‘PAKLENO LETO’: Zvezda ispred Kahrimana gradi ‘armirani beton’ (ANKETA)

Objavljeno: 10.12.15 u 00:25

Crvena zvezda punom parom grabi ka tituli prvaka Srbije, a u slučaju da je osvoji, klub će pokušati da napravi „drim tim“ i krene u pohod na Ligu šampiona.

I pored svih novčanih problema, uprava kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ ne gubi nadu, već užurbano radi kako bi sanirala finansijsku krizu. Jedan od načina je prodaja mladog veziste Marka Grujića, ali to ne znači da bi tim bio oslabljen pred start kvalifikacija za Ligu šampiona. Naprotiv, uprava ima plan da napravi „drim tim“ u pohodu na Evropu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Već danima se spekuliše da bi na Markanu mogao da se vrati napadač Nikola Žigić. Ipak, Crvena zvezda najveća pojačanja sprema u zadnjoj liniji. Na spisku želja su Milan Biševac i ljubimac Delija, Nemanja Vidić. Naime, Biševcu u junu ističe ugovor sa Lionom i biće slobodan igrač. Već je izjavio da bi voleo da se vrati u voljeni klub, a neki bi rekli da ja taj posao skoro pa završen. Što se Vidića tiče, tu sledi velika borba. Na „Stenu“ se ne računa u Interu. Postoji mogućnost da bude i slobodan igrač u junu što bi Zvezda mogla da iskoristi. Finansije verovatno ne bi bile problem, jer je Vidić već zaradio dovoljno novca, a na stadionu „Rajko Mitić“ bi sigurno bio najplaćeniji fudbaler. Ipak, sve zavisi od toga da li nekadašnji kapiten crveno-belih i Mančester junajteda želi da se vrati u Srbiju ili se preseli u SAD.

Koga biste voleli da vidite u crveno-belom dresu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

11 Komentara

  1. hvala ovim malim „cigancicima“ sto se interesuju za mene i imaju dobre „ciganske“predloge … pitam sve njih , zasto ih toliko ISTINA boli ??? toliku NEmoc pokazuju kad mi repliciraju … pa toliko bulaze, vredjaju … ja samo jednu jedinu partiju imam … pripadam partiji partizanovaca … koju dule vujosevic osniva … bice veca od dzajine partije … ako veca NE … ono, u njoj ce biti bolji ljudi … ( moje misljenje na osnovu njegovog okruzenja) od onog sto dzaja uradi i sta sada radi … i onih sto ga podrzavaju. ta partija partizanovaca duleta vujosevica za vas zvezdase ( cast izuzetcima ) je nocna mora … i sve se radi da se ona NE stvori-registruje . pozdrav svi tim „cigancicima“ koji samo za sebe srpstvo , patriotizam, pravoslavlje preuzese i toliko ga zloupotrebljavaju za PLJACKU sopstvenog naroda ( medju njima toliko postenih, cistih, zdravih zvezdasa koji nista tudje uzeli NE bi …) i sopstvene drzave u koju se kunu … ISTINA je iznad vas, sreca po srpstvo, pravoslavlje jer ste u manjini . dobro, sad ste u prednosti jer stvoriste drzavu“ zvezdu“ na nasoj teritoriji Srbije … niste usamljeni … nama ( sa postenim i dobronamernim navijacima zvezde ) nista drugo NE preostaje … vec da tu drzavu vratimo svim gradjanima i navijacima svih klubova i boja … da bude drzava Srbija . Srbija drzava koja ce i za vas … sa punim dostojanstvom … imati prostora i razumevanja i pored velikih razlika u vidjenju ISTINE i odnosu prema njoj .

    0
    0
    Odgovori
    • Covece,ti ne shvatas da haluciniras,zivis u nekom svom imaginarnom svetu i sve sto napises je toliko nebulozno i zalosno,da nam je zao takve osobe.Koja crna istina moze od tebe da se cuje,kad je to sve drugo,samo daleko od istine.Mnogo si prso,shvati sto pre i trk kod nekog psihica da ti pomogne,ako jos uvek moze.Mislim da imas pravo na besplatno lecenje,kao penzos.

      0
      0
      Odgovori
  2. Penzioneru ,koji ti je broj racuna da ti posaljem koji dinar mozda ces ljepse da zivis,,a mozda ce ti i zena srecnija da bude i ako je uopste imas,,toliko si gladan da sam rijesio da ti pomognem,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. juce ceo dan po medijima se pise : pare NEMAJU – PROSE … grof ucenjuje : svojim odlaskom ako se pare NE nadju (dalje citaj od naroda OPLJACKAJU ). danas se odbrana betonira igracima koji mnogo kostaju ( opet ce da lazu da su ih za sicu doveli … plate ce im biti za okruzenje ogromno …) postojeci ogromni DUG povecavaju. scenario pre prvensta je sacinjen da se : MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA I PLJACKAME VAN TERENA I NA TERENU U NAMESTENOM PRVENSTVU (sa rezultatima, rekordima , uspesima … ) SVE TO OPRAVDAJU . gledajuci skupstinu , predlog budzeta republike Srbije za 2016 godinu … postaje jasno, kad samo na jednoj poziciji vidite da je sakriveno ( nejasno sta je …sa ) 300 miliona ER-a. tumacenje trosenje budzetskih srestava … je sa puno nejasnoca i prostora za GLAVNI ODBOR STRANKE … da se od tih para finansira sdcz i njeni klubovi pre svih fudbal i kosarka … na idirektni nacin iz : DOGOVORENIH POSLOVA sa drzavnim tajkunima … stice se onaj stari utisak : dok Srbija propada ( virtualno je : drzava koja obecava … ), zvezda se spasava i vise od toga … definitivno je da GLAVNOM ODBORU STRANKE … interes navijac – glasac … za buduce izbore . na ovov programu : navijac – glasac, tadic vlast izgubi na tom programu : navijac – glasac … jer ga na to kao partizanovaca da zvezdu spasava ( gasprom , telekom …sponzore, obezbedi zvezdi ) navukose : vesic , vuk jeremic , skundric … GROBARI , sad je situacija mnogo teza jer GLAVNI ODBOR STRAMKE I PREMIJER SU : zvezdasi a sam premijer je jedan od njihovih vodja sa severa, kojeg sa vremena na vreme covic na severu menja . GROBARI, sa TROJANCIMA … u partizanu , tesko vreme za partizan dolazi u ovom odnosu snaga politike i sporta … ZATO ZNATE STA VAM JE RADITI … za to je najbolji primer sta i kako mediji o zvezdi i ljudima u i oko zvezde pisu … da je ovo normalna zemlja … ako niko drugi … novinari i mediji bi sami o ovom : ZIVOM BLATU u kojem nas guraju bez povratka morali da pisu i kazu : DOSTA JE … !!! naprave : ANALIZU IZJAVA I SAOPSTENJA … SA FINANSIRANJEM , UPLATAMA – IPLATAMA , PRODAJOM I DOVODJENJEM IGRACA … CIJE ONI PARE TROSE I KAKO DO NJIH DOLAZE … da, zaboravih se , zaigrakse … pa i mediji su njihovi . NEKA NAM JE BOG U POMOCI.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..ATOMSKO SKLONISTE SE PRAVI ZA GAZDU-FABRIKANTA I NJEGOVU ABOLIRANU „SVITU“, OTVARAJU SE NOVA POGLAVLJA-POGUBNA PO NJIHOVU-SLOBODU..

    0
    0
    Odgovori
  5. Pitam se kao zvezdaš u srcu. da li oni imaju viziju da prave ekipu za ligu šampiona ili da otvaraju novi**dom penzionera** da se razumemo dobro je imati u ekipu iskusnije igrače koji će na svojim leđima nositi dosta tereta i odgovornosti i koji bi svojim iskustvom **gurali mlađe snage** ali ako mi u zadnjoj liniji imamo Pavićevića sa 35 god. Lukovića sa 30 i kusur god. onda bude tu Vidić sa 30 i kusur. pa Biševac sa 30 i kusur čemu onda sve to. Gde su mlade snage u toj viziji, a normalno je da oni sa toliko godina neće trpeti sedenje na klupi. a i objektivno svi su oni daleko miljama od onoga što su nekada bili**, zato mlade snage u vatru potpomognute iskusnima a ne** stare snage–dok mlade propadaju sedeći naklupi**

    0
    0
    Odgovori
  6. Pratio sam Lion svaku utakmicu vec 3 sezone. Na svakoj, na kojoj je igrao, Bisevac ima bar jedan katastrofalni kiks koji cesto protivnik realizuje, a neki put Diego Lopez spase. On nije ni za Zvezdu ni za francusku drugu ligu.
    Vidic je poslednje dve sezone kiksirao I u Mnacesteru, a u Interu je bio katastrofa. Interu je krenulo kada su ga premestili na klupu, pa van tima. Pravi navijaci Intera mole Boga da ga Mancini slucajno ne stavi u (tim kao I Nagatoma).
    Sto dalje od Zvezde. Dobri su u loži kao bivši igrači i tamo treba i da ostanu jer su na terenu obojica krševi.
    Žigić – da li on uopšte više igra fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  7. Opet bombasti naslovi,koji su daleko od istine.Od pomenute trojke,moguce je da se vrati samo Bisevac.Zigic vec dve sezone ne igra ozbiljnije fudbal,cak je jedno vreme bio i bez kluba i u takvom stanju sa 35 godina,tesko da bi bio pojacanje a uz to je davno izjavio da mu je cilj da ostane u Engleskoj da zivi.Mislim da ni Vidic nije zainteresovan za povratak.Pokusace da uzme jos koju kintu,dok ima reputaciju,u nekom dobro plateznom klubu i reci ce zbogom fudbalu nakon toga,slicno kao Dejan Stankovic ili Pantelic,koji se busao u grudi kao veliki zvezdas,spreman uvek da pomogne a kad je trebalo da se vrati,on je objavio zavrsetak karijere.Bilo bi lepo da se svi oni vrate i lagano udjemo u LS,ali je ne realan njihov povratak a u LS ulazimo i bez njih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter