9
Domaći fudbal

ORIGINALAN: ‘Grof’ objasnio zašto je nosio majicu sa Putinovim likom

Objavljeno: 10.12.15 u 11:14

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović pojasnio je majicu sa Putinovim likom sa kojom se pojavio na Zvezdinoj proslavi.

Povodom obeležavanja 24 godina od osvajanja svetske titule u Tokiju Miodrag Božović se pojavio u sakou ispod kog je imao majicu sa slikom Vladimira Putina, predsednika Rusije.

To je izazvalo različite komentare, uglavnom pozitivne, a sada je razlog za takvu odevnu kombinaciju obrazložio i sam Božović.

– Svako ima svoj imidž, tako da i ja često pokušavam da budem originalan – našalio se ‘Grof’, a zatim je pojasnio:

– Osam godina sam proveo u divnoj zemlji Rusiji i volim njihovog predsednika. Tamo imam mnogo prijatelja, a nošenje majice je samo dokaz poštovanja, jer su me prihvatili i omogućili da se dokažem kao trener – istakao je Božović.

0
0

9 Komentara

  1. Svih 8 komentara su od grobara, ne mogu da verujem koliki ste kompleksasi. U vasem klubu se nista ne desava, pa morate da pratite nas. Grof je ferguson za vaseg drulovica i kizu. Kada budu imali uspeh kao Bozovic onda mozete da komentarisete!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dr, ja shvatam da je tebi samo cetvrtak danas i da si ljubomoran. Gde tvoj klub igra, koja je istorijska utakmica vaša, kad je igrate? Sve same delije, okurazene sada na +24, a do juce je Tole bio kriv za sve.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko vidim sve sami botovi grobarski na zvezdinim vestima u danu kad ce njihov klub da igra „istorijsku utakmicu“, bar tako kaze kremansko prorocanstvo. Jadni ste !

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako nosis iz postovanja majcu sa Putinovom slikom onda bi Vucica morao makar da istetoviras…koliko je samo ucinio za tebe,pocev od slanja aviona, preko najvece trenerske plate u istoriji srpskog fudbala,licence,pojacanja,namestanja…

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Poturica bi da bude VECI RUS od RUSA !!..A sta je PAJAC „osvojio“ u RUSIJI, osim MAJICE SA LIKOM-BUDUCEG VLADARA SVETA-BELE PUTI (PUTI-N) !!?? VECE SU SPONZORUSE OVI I OD Soraje i Stanije, KLECHE, MOLE za 13 miliona sponzorstva koje im je OBEZBEDIO TADIC BORIS-DS.. !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. ..Poturica bi da bude VECI RUS od RUSA !!..A sta je PAJAC „osvojio“ u RUSIJI, osim MAJICE SA LIKOM-BUDUCEG VLADARA SVETA-BELE PUTI (PUTI-N) !!??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter