0
Evropske lige

KRENULI U HAJKU: Navijači Svonsija ne žele na klupi bivšeg trenera Partizana

Objavljeno: 10.12.15 u 16:22

Velški Premijerligaš Svonsi u potrazi je za trenerom nakon što je sa tog mesta otpušten Geri Monk, a među kandidatima od danas se nalazi i bivši trener Partizana Avram Grant.

Međutim, blago rečeno navijači Svonsija nisu oduševljeni takvim rešenjem pa su na društvenim mrežama već pokrenuli hajku protiv izraeleskog stručnjaka koji je u Premijer ligi radio poslednji put još pre pet godina kada je sa Vest Hemom ispao iz tog takmičenja.

Pored Granta kao kandidati za mesto menadžera Svonsija ranije su se spominjali bivši trener Mančester junajteda Dejvid Mojes, kao i Brendan Rodžers koji je upravo sa klupe „labudova“ otišao u Liverpul koji ga je otpustio na početku sezone.

Izraelac je 2012. godine priveo sezonu kraju u Partizanu sa kojim je osvojio šampionsku titulu, a potom je radio samo još kao selektor Gane koju je na prethodnom Kupu afričkih nacija doveo do finala u kojem su „crne zvezde“ poražene od Obale Slonovače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter