0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

BOŠKOVIĆ: Slobodan dan za osveženje devojaka

Objavljeno: 10.12.15 u 13:12

Četvrtak je slobodan dan za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Danskoj. Tri osvojena boda iz četiri utakmice daju lepu šansu da se protiv Tunisa (petak, 18.30) overi plasman u osminu finala, ali pre toga, stručni štab je odlučio da malo opusti igračice tokom dana pauze.

– Danas je dan za odmor, dosta smo se istrošili. Zato ćemo da iskoristimo slobodan dan da se devojke osveže, jer nas čeka ponovo teška utakmica sa Tunisom. Oni su već obezbedili odlazak na Olimpijadu. Ono što me interesuje je priprema na sutrašnjem treningu za utakmicu sa njima. Bez obzira što smo praktično obezbedili prolaz dalje, moramo da pružimo maksimum. Teško je pričati o sledećem protivniku u narednom krugu, moramo da sačekamo da vidimo ko će biti – kazao je selektor Saša Bošković.

Jelena Živković, reprezentativka Srbije:

– Dobro će nam doći ovaj slobodan dan, da se odmorimo i saberemo utiske sa prethodnih utakmica. Sad smo malo rasterećenije posle pobede nad Japanom. Dobile smo dosta pozitivnih komentara na igru, a to se odnosi na širinu napada, ono što moramo da popravimo je odbrana. Nadam se da ćemo i nastavku igrati sve bolje.

Kristina Liščević, reprezentativka Srbije:

– Slobodan dan posle dve jake ekipe, posle dva naporna dana. Iskoristićemo ga na najbolji način uz terapije maksimalan oporavak tela kako bi bili spremni za sutrašnju utakmicu uz lepo druženje i kako bi atmosfera bila na još boljem nivou. Ulepšaćemo dan šetnjom, karaokama ili interesantnim igricama.

Marija Petrović, reprezentativka Srbije:

– Današnji slobodan dan ćemo da iskoristimo za odmor, da sredimo utiske i da se pripremimo za narednu utakmicu. Ipak su ove utakmice za neke od nas bile novo iskustvo, tako da će nam dobro doći ovaj slobodan dan. Slobodan dan ćemo iskoristiti što bolje možemo, za odmor i pripremu za Tunis. Večeras nas čekaju zanimljive karaoke i očekujem pobedu na njima. Šalu na stranu, očekujem da se ovakvo dobro raspoloženje nastavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter