1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VOŠE TVRDE: Lalatovićeva taktika najzaslužnija za pobedu nad Partizanom

Objavljeno: 09.12.15 u 17:05

Golman Vojvodine Nikola Perić istakao je da je taktika trenera Nenada Lalatovića presudno uticala na pobedu crveno-belih nad Partizanom. 

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su četvrtu uzastopnu pobedu, posle Javora, Mladosti i Inđije, pred timom Nenada Lalatovića pao je i beogradski Partizan, a jedan od heroja bio je i golman Perić koji je odbranio penal Ninkoviću u finišu meča. 

– Znali smo da nas očekuje jako težak meč. Partizan je sjajan tim, koga nije bilo lako savladati. Mislim da je na našu pobedu presudno uticala taktika koju je spremio trener Nenad Lalatović, jer smo odlično stajali na terenu i svaki igrač je svoj zadatak odradio perfektno. No, sve to sada moramo što pre zaboraviti, jer nas već u subotu očekuje nova utakmica protiv Jagodine, koju takođe moramo da dobijemo – ističe Perić i dodaje:

– Što se tiče utakmice protiv Partizana, “provalio” sam gde će da šutira Ninković, bacio se u tu stranu i uspeo da sačuvam našu mrežu. Imao sam takav osećaj i drago mi je što sam bio u pravu. Naravno, dobijam i savete od iskusnijeg kolege, što mi svakako mnogo pomaže i znači – napominje Perić. 

U narednom prvenstvenom kolu, na megdan Voši dolazi Jagodina, iz čijih redova je Perić i došao među crveno-bele.

– To je ekipa koja dobro igra, a posebno se izdvaja njihov vezni red, koji im je definitivno najjači deo tima. Međutim, naš cilj se zna. Igramo na domaćem terenu i samo pobeda nas interesuje – rekao je Perić.

Utakmica između Vojvodine i Jagodine odigraće se u subotu na stadionu “Karađorđe”, sa početkom u 15 časova, a ulaz će biti besplatan.

0
0

1 Komentara

  1. Pa kakav kralj ne mogu da vjerujem, provalio je gdje ce da sutirabacio se desno i nogom odbranio, pa svasta od budale…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter