0
Košarka

FOTO: STARSPORT

HRABRA NATAŠA: Sledeći cilj – trofej sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 09.12.15 u 17:51

Košarkašica Crvene zvezde Nataša Kovačević rekla je danas da će njena ekipa ove sezone pokušati da napravi iznenađenje i osvoji makar jedan trofej. 

– Trudićemo se da na svakoj utakmici pružimo maksimum i da ostvarimo što više pobeda. Nadam se iznenadjenju u Kupu i plej-ofu. Imamo izuzetno mladu ekipu, mnogo je juniorskih i kadetskih reprezentativki i verujem da će većina stići do seniorskog tima. Verujem da borbom i strpljenjem možemo da dodjemo do nekog iznenađenja – rekla je Kovačević novinarima u Beogradu.

Nataša Kovačević se prošlog meseca vratila košarci, samo dve godine od teške saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila nogu.

Kao favorita za trofeje Kovačević je navela klub Radivoj Korać, koji je u prošlom prvenstvenom kolu pobedio Zvezdu sa 58:46.

– Mislim da su oni favoriti, čini mi se da imaju najstariju ekipu, iskusne igračice i još nemaju poraz. Nadamo se bar jednom trofeju. Mene je život naučio da ne planiram na duge staze, ko zna, možda i osvojimo sve, to se nikad ne zna. Mi ćemo pružiti maksimum, pa ćemo videti dokle ćemo dogurati – rekla je Kovačević. 

Pročitajte naš poseban tekst o povratku Nataše Kovačević profesionalnoj košarci posle teške saobraćajne nesreće. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter