3
Evrokupovi

ŽILE IMA OSEĆAJ: A on sluti na radost…

Objavljeno: 09.12.15 u 13:38

Pred sutrašnji meč sezone za Partizan mladi i supertalentovani Andrija Živković se prisetio osećaja pred put na Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina…

-Voleo bih da se u klubu ponovi uspeh kao onaj koji je reprezentacija ostvarila na Novom Zelandu. Kada smo odlazili na Novi Zeland rekao sam da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo, tako i sada imam osećaj da ćemo se plasirati u narednu fazu Lige Evrope – kazao je Živković.

Kako teku pripreme?

-Pripremamo se za ovu utakmicu maksimalno ozbiljno jer ona predstavlja najveće finale za nas i verovatno najbitniju u mojoj dosadašnjoj karijeri. Čeka nas težak protivnik ali ići ćemo na to da ostvarimo dobar rezultat.

Srpski reprezentativac je u Augsburgu postigao dva gola pa će ga Nemci dobro čuvati, bar će to pokušati… 

-Otvoriće se oni sigurno. Potrudićemo se da odigramo pametno, da ne srljamo. U Superligi se ekipe uglavnom brane protiv nas a sada ćemo imati više prostora – zaključio je Živković.

Utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Augsburga igra se četvrtak od 21.05. Crno-beli prolaze dalje uz svaki minimalan poraz,  pa i 0:2.

A znate li ko će šutirati penal?

0
0

3 Komentara

  1. Upravo ako produzite ugovor sa zivkovicem to bi bio strateski dobitak skupite te sponzore skupite jos neke koji hoce da pomognu ako ste uzeli milion kredita eto to usmerite zivkovicu treba nam vlasnistvo nad njim 50% eto nam pet miliona sigurno i 20% od njegove buduce prodaje kao sa mitrovicem mora da se rizikuje pa samo trosak od ostojica curkovica luke grbica ninkovica … i ostalih eto novca bez sentimentalnosti fudbal je surov da je srece da se dovedu tri dobra stranca do milion ili dva eto nam kasnije pet sest mora se raditi trzisno kupi prodaj …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter