1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN ‘DRIBLER’: Stvarno ne znam kako mi uspeva (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.15 u 15:21

Junak ‘večitog derbija’ i ubitačna igla u napadu Crvene zvezde, Ugo Vijeira, protiv Čukaričkog je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica.

Crvena zvezda je savladala Čukarički sa 7:2, čime se vratila na pobednički kolosek posle poraza od Borca u Kupu Srbije (1:5) i tako upisala 17. uzastopni trijumf u prvenstvu.

– Jako sam srećan što smo pobedili, jer smo mnogo želeli tu pobedu. Srećan sam i što sam postigao dva gola, takođe i zbog Ibanjeza jer je i on postigao dva gola. To je fudbal. Ljudi su u sredu već počeli da pričaju, kad smo izgubili od Borca, kako ćemo izgubiti i na Banovom brdu. Ali, uvek imaš revanš u fudbalu, ili priliku da se ispraviš, iskupiš. Mi smo imali priliku posle četiri dana da se iskupimo, i pokazali smo ko smo i šta smo – rekao je Ugo Vijeira.

(Izvor: youtube / Prenosi uživo)

Protiv Čukaričkog je učestvovao u brojnim akcijama koje se jesu ili nisu završili golovima, nad njim je načinjen jedanaesterac, a i sam je postigao dva vrlo efektna pogotka, od kojih je drugi pogotovo izazvao pažnju fudbalske javnosti.

– Ne znam ni ja kako sam to uspeo. To radim i na treninzima. Volim da driblam, to je moja tipična igra. Naravno, nekada dribling ne prođe, ali ovoga puta je prošao i ispostavilo se da sam uspeo da postignem gol, i što je važnije, da smo ubedljivo pobedili – istakao je Portugalac.

(Izvor: youtube / Prenosi uživo)

U subotu protiv Radnika iz Surdulice igrače i navijače Crvene zvezde očekuje proslava titule jesenjeg šampiona.

– Očekujem da pobedimo, kao što očekujem i pred svaku drugu utakmicu. Verujem da ćemo nastaviti pobednički niz, jer imamo u sebi sve što je potrebno kako bismo nastavili da pobeđujemo. Očekujem i veliku podršku sa tribina, fudbal se i igra zbog navijača – zaključio je Hugo Vijeira.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter