9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSOFILIJA BOLEST NAJMILIJA: Posle gesta Grofa Božovića Zvezda će biti nepoželjna u Turskoj (FOTO)

Objavljeno: 08.12.15 u 21:14

Uprava Crvene zvezde nedavno je saopštila da ekiopa verovatno neće u Turskoj odraditi zimske pripreme, kako je ranije bilo planirano, a razlog tome je poštovanje prema generalnom sponzoru Gaspromu, ali i počasnom članu Vladimiru Putinu.

Ukoliko u čelni ljudi kluba sa Marakane u poslednji čas promene odluku čini se da crveno-beli neće biti dobrodošli u Tursku nakon što je trener ekipe na današnjoj proslavi 24 godine od osvajanja svetskog trona, održanoj u Pančevu, nosio majicu sa likom predsednika Ruske federacije. Podsećamo da su odnosi dve zemlje blago rečeno napeti nakon što su Turci oborili ruski avion na nebu Sirije.

FOTO: Instagram/FK Crvena zvezda
FOTO: Instagram/FK Crvena zvezda

Podsećamo da je Božović internacionalnu karijeru gradio upravo u Rusiji gde je trenirao FC Moskvu, Amkar, Rostov i moskovske velikane Dinamo i Lokomotivu.

0
0

9 Komentara

  1. Навијам за Партизан, али се не завидим успесима Звезде, овај човек је велики тренер и не видим зашто се толико полемише о њему, Партизан је ове сезоне мало попустио али без јаких ривала нема ни јаког Партизана. Поздрав свим људима добре воље

    0
    0
    Odgovori
  2. ..NAJNOVIJA VEST: Stig’o telegram od Mila iz C.G.-POVUK’O SPONZORSTVO-VOLI, a i od IVICE T. iz Z.G. IDE-a IDE iz FK „KOLHOZ“..OSTAJE IM GASPROM ZA LICENCU OVE GODINE, A OD SLEDECE SLEDI-KRAJ TURSKE SERIJE (SAGE) NA PRIVREMENOM RADU U SRBIJI !!! .!. XXAAXXAA .!…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter